Redactia.ro
Home » TV » Câți bani primesc concurenții de la Ferma? Anna Lesko a fost ofertată cu o sumă imensă

Câți bani primesc concurenții de la Ferma? Anna Lesko a fost ofertată cu o sumă imensă

GALERIE FOTO (8) anna-lesko

Fanii Annei Lesko o vor putea vedea pe artistă din toamnă pe micile ecrane. După o perioadă în care concertele au fost sistate artista revine. Anna Lesko va face part din cei 16 concurenți de la Ferma Vedetelor. Artista primește o sumă considerabilă ce o stimulează să reziste cât mai mult în emisiune.

Câți bani primește Anna Lesko la Fermă

Sper deosebire de marea majoritatea a vedetelor, artista a reușit să rămână prezentă și în timpul pandemiei. Chiar dacă nu a mai putut să susțină concerte, ea a atras atenția prin prisma pozelor sexy de pe rețelele de socializare. Anna Lesko face parte din proiectul Ferma Vedetelor ce va fi difuzat pe Pro TV.

Potrivit surselor, cântăreața ar urma să încaseze 3000 de euro pe ediție. O ediție constă în trei zile de filmare, iar cu cât va rezista mai mult va avea mai multe șanse să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alături de aceasta vor participa și George Burcea, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Începuturile carierei Anei Lesko

Cu o carieră de peste 20 de ani în muzică, blondina a reușit să rămână în preferințele publicului. Relația cu Irinel Columbeanu a fost punctul de intrare în showbiz-ul românesc. Atuurile vedetei au reușit să o propulseze pe basarăbeancă în topurile românești.

Artista s-a mutat în România când era încă în clasa a 12-a. Pentru părinții Anei a fost un șoc această decizie. Avea doar 17 ani jumătate și a venit în țară pentru a coase costume. De acolo ea a început să danseze, iar până la muzică a mai fost doar un pas. A stat o perioadă la Constanța și s-a mutat la București unde a început facultatea.

Anna Lesko a fost plăcut surprinsă de țara noastră dar recunoaște că i-a fost greu la început. A trebuit să facă meditații deoarece nu cunoștea limba română. Vedeta a făcut și opt ore pe zi meditații că să poată înțelege cursurile de la facultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: