Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat. Ce i s-a oferit pentru a se „duela” cu Ludovic Orban

Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat. Ce i s-a oferit pentru a se „duela” cu Ludovic Orban

GALERIE FOTO (2) Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat..

Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat. Vineri, premierul României și-a depus candidatura la președinția Partidului Național Liberal, mărturisind că a ales să facă acest lucru pentru a construi și uni partidul. La sediu s-a prezentat și Marian Ceaușescu care i-a dăruit un cadou surprinzător lui Florin Cîțu. Acesta i-a adus o sabie de jucărie pentru a se „lupta” cu Ludovic Orban.

Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat. Ce i s-a oferit pentru a se „duela” cu Ludovic Orban

Florin Cîțu a primit un cadou neașteptat. Premierul României și-a depus oficial candidatura pentru șefia PNL. Florin Cîțu s-a prezentat vineri la sediul PNL, iar pe lângă susținători și jurnaliști, prim-ministrul a fost întâmpinat de Marian Ceaușescu care i-a adus un cadou surprinzător.

Acesta i-a oferit o sabie de jucărie pentru a se duela cu Ludovic Orban. Cu doar o zi înainate, contracandidatul său, Ludovic Orban, a primit și el o sabie de jucărie. „O zi importantă pentru noi toţi, pentru colegii mei. Am pornit acum câteva luni de zile cu o echipă mică, dar determinată şi am spus că intru în această cursă să câştig, dar am spus în acelaşi timp că intru în această cursă să construiesc. Şi cred că astăzi se vede că mesajul meu de a face România liberală a prins.

Avem, până acum, 32 de filiale care au semnat sau sunt alături de noi în acest demers. Le mulţumesc tuturor celor care sunt astăzi lângă mine, dar nu ne oprim aici, pentru că am intrat în această cursă să unesc PNL. Şi vom încerca până în 25 septembrie să-i avem pe toţi lângă noi, dar, cu siguranţă, după 25 septembrie vom avea întreg Partidul Naţional Liberal în jurul acestei moţiuni ‘România Liberală’”, a declarat Florin Cîţu, vineri, la sediul PNL.

Florin Citu a primit o sabie de jucarie

De asemenea, Florin Cîțu a mărturisit că a luat această decizie pentru a uni partidul PNL. „Am intrat în această cursă ca să unesc PNL, vom avea întreg partidul în jurul acestei moțiuni, România Liberală. Este oficial mi-am depus candidatura pentru președinția PNL acum 10 minute.Era nevoie de mai mult liberalism și în Partidul Național Liberal… După 25 septembrie altfel se vor lua deciziile în PNL, eu construiesc echipe, avem nevoie de toți… Această candidatură nu este despre mine sau contracandidatul meu, este despre viitorul PNL și despre viitorul României. Trăiască România liberală”, a anunțat Florin Cîțu.

Florin Cîțu, despre candidatura la Președinția României

Într-un interviu pentru TVR, Florin Cîțu a declarat că modelul său politic este președintele României, Klaus Iohannis, menționând că are o relație bună cu acesta. Întrebat dacă va candida la președinția României în 2024, Florin Cîțu a zâmbit și a dat un răspuns surprinzător:„Pas cu pas. Haideţi să le luăm pas cu pas. Le luăm pas cu pas. Eu am obiective, vreau să le ating, vreau să fac performanţă foarte bună acolo unde sunt şi după aceea mă gândesc la următorul pas”, a declarat spus premierul Romaniei.

Premierul României consideră că șeful statului a schimbat imaginea Președinției, dar și modul în care face politica, motiv pentru care îl apreciează foarte mult. „După ani de zile, în care am avut acel tip de politician vechi şi preşedinte, a venit şi a schimbat şi imaginea Preşedinţiei, dar şi modul în care se face politică în România, de aceea am spus că este o inspiraţie pentru mine”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: