Redactia.ro
Home » Sport » CFR a făcut instrucție cu FC Voluntari! “Eliminările ne-au omorât”

CFR a făcut instrucție cu FC Voluntari! “Eliminările ne-au omorât”

CFR a făcut instrucție cu Fc Voluntari!

CFR a făcut instrucție cu FC Voluntari și a câștigat fără probleme cu 5-0.

FC Voluntari a sperat într-o minune în meciul cu CFR, mai ales că antrenorul Dan Petrescu nu a stat pe bancă. Visul le-a fost spulberat rapid. În minutul 2, Itu a înscris. Zece minute mai târziu, Julio Rodriguez și-a lăsat echipa în 10, după ce a văzut direct cartonașul roșu. Pentru echipa condusă de Cristiano Bergodi a continuat dezastrul. Marko Simonovski a fost și el eliminat, iar Voluntari a rămas în 9 oameni, în minutul 27. După câteva minute, Hoban a înscris pentru 2-0, pentru ca imediat Costache să înscrie și el. După pauză, Achim a deviat în propria poartă. După 16 minute a venit și rândul lui Omrani să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

“Din păcate meciul a început și s-a terminat imediat. Un gol imediat, apoi eliminări. Nu ai ce să faci. Împotriva unei asemenea echipe risti să te faci de râs. Dar să joci în 9 este foarte greu. Asta ne-a omorât. Trebuie să uităm meciul imediat”, a declarat Cristiano Bergodi, la Digi Sport.

Pregărire pentru meciul cu Lazio

Săptămâna următoare, CFR își continuă aventura europeană. Joi, campionii României joacă cu Lazio.

„Eu am un băiat care studiază adversarii, e din Scoția. Când mi-a dat raportul despre Lazio, mi-a zis că sunt mai buni decât toți, pot câștiga competiția fără problem”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Pentru primul meci de pe teren propriu din grupele Europa League, Dan Petrescu a stabilit deja lotul. A decis să nu se bazeze pe Paulo Vinicius, Andrei Mureșan și Valentin Costache. Pe lista UEFA au fost trecuți însă Lacina Traore, Kevin Boli, Mihai Butean, Alexandru Pașcanu și Cătălin Golofca. În aceeași grupă cu CFR Cluj mai sunt Celtic și Rennes.

Citește și: Jucător de la FCSB implicat într-un scandal! Probleme înaintea meciului cu Craiova

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: