Redactia.ro
Home » Sport » Jucător de la FCSB implicat într-un scandal! Probleme înaintea meciului cu Craiova

Jucător de la FCSB implicat într-un scandal! Probleme înaintea meciului cu Craiova

Jucător de la FCSB, implicat într-un scandal

Jucător de la FCSB implicat într-un scandal. Se pare că Alexandru Stan s-a luat la harță cu un bărbat într-o spălătorie auto.

Potrivit Prosport.ro, în această seară, Alexandru Stan s-ar fi luat la bătaie cu un alt bărbat. Jucătorul celor de la FCSB ar fi fost provocat de o persoană într-o spălătorie auto. Poliția a intervenit pentru a calma spiritele. Acest scandal ar putea să-i afecteze parcursul la FCSB, mai ales că Gigi Becali ar vrea să renunțe la el. În urmă cu puțin timp a mai existat un jucător de la FCSB implicat într-un scandal. Florinel Coman a fost jignit de niște persoane neidentificate într-un magazin.

Probleme pentru Harlem Gnohere

Bogdan Argeș Vintilă are problem de lot înaintea meciului cu Craiova, care se joacă duminică de la ora 21.00. Se pare că Harlem Gnohere are prea multe kilograme în plus și nu a trecut cântarul, ceea ce i-a înfuriat pe oficialii clubului. Francezul ar putea primi o amendă, dar riscă să nu prindă nici lotul pentru derby-ul de pe Ion Oblemenco.

”Bizonul nu are încotro, trebuie să slăbească. Cred că a înțeles și el că are concurență. Cu o zi sau două înainte de meci vom face cântarul și dacă se află în parametri vom conta pe el, dacă nu, nu vom conta pe el. Va primi și o amendă usturătoare”, a declarat Narcis Răducan, în urmă cu câteva zile.

Aristidis Soiledis ratează meciul cu Craiova

Aristidis Soiledis s-a accidentat și nu va fi apt de joc până la ora meciului cu Craiova. Soiledis, unul dintre jucătorii pe care Vintilă s-a bazat în ultima vreme, ar fi suferit o ușoară întindere. Astfel, antrenorul este forțat să-l introducă pe banda stângă pe Ionuț Panțîru. Soiledis a venit la FCSB în urmă cu aproape două luni de la Botoșani. Grecul a jucat în 7 meciuri în acest sezon.

Citește și: Academica Clinceni – Astra 1-1! Tamaș a dat-o din nou în bară!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: