Redactia.ro
Home » Sport » Academica Clinceni – Astra 1-1! Tamaș a dat-o din nou în bară!

Academica Clinceni – Astra 1-1! Tamaș a dat-o din nou în bară!

Academica Clinceni - Astra 1-1

Academica Clinceni – Astra 1-1. Meciul care a deschis etapa a 9-a din Liga I a fost destul de anost cu puține ocazii. Tamaș a reușit să înscrie din nou în propria poartă.

Slovacul Vojtus a ratat prima ocazie a meciului. Clinceni a deschis scorul, după ce Gabriel Tamaș a marcat din nou în propria poartă, și a ajuns la al doilea autogol de la revenirea în Liga 1. În minutul 45, Alexandru Popescu a deviat în propria poartă cornerul lui Budescu și a stabilit scorul final. Academica Clinceni – Astra 1-1. Când mai erau 15 minute din meci căpitanul, Radunovic și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a văzut cartonașul roșu pentru un fault în postura de ultim apărător.

Tounkara, criză de nervi

Atacantul lui Astra, Oumare Tounkara a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care antrenorul Dan Alexa a decis să-l schimbe. Francezul a fost întrodus în teren în repriza a doua, dar în minutul 77, când Astra a rămas în 10, a fost schimbat. Nemulțumit de decizie francezul a protestat și și-a scos tricoul, gest care l-a costat. Arbitrul i-a arătat cartonașul galben. La vestiare, Tounkara a lovit ușa și a spart-o. Cel mai amuzat de acest gest a fost Tamaș, care și-a amintit de incidental în care a fost implicat cu ceva vreme în urmă. Atunci, fundașului i s-a făcut dosar penal pentru că a spart ușa unui bloc și a dormit în scară.

”Să nu îi facă dosar penal, pentru că mie mi-a făcut, n-am văzut că a spart ușa vestiarului Tounkara. E băiat mare”, a spus Tamaș la finalul jocului.

Reacția necontrolată a atacantului l-a enervat pe antrenorul giurgiuvenilor.

”E suparat și-l înțeleg, dar nu este explicabilă reacția lui. O să se ia o măsură disciplinară împortiva lui. Jucam în zece și aveam de ales între el și Budescu, și l-am ales pe Budescu”, a declarat Dan Alexa.

Citește și: Gigi Becali face curățenie la FCSB! Andrei Marc și-a reziliat contractul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: