Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali face curățenie la FCSB! Andrei Marc și-a reziliat contractul

Gigi Becali face curățenie la FCSB! Andrei Marc și-a reziliat contractul

Gigi Becali face curățenie la FCSB

Gigi Becali face curățenie la FCSB. Așa cum anunțase în urmă cu ceva timp, patronul roș – albaștrilor a început să scape de o parte dintre jucători.

În acestă vară, Gigi Becali a transferat pe bandă rulantă. Unora nu le știa și nici nu le-a reținut numele. Acum, a început să scape de cei care nu au demostrat. FCSB a anunțat că înțelegerea cu fundașul de 26 de ani, Andrei Marc s-a încheiat. Acesta fusese adus în vară, după plecarea lui Bălașa. A venit din liga a 2-a, de la Chiajna. A jucat două meciuri în campionat, dar nu l-a convins pe antrenorul Bogdan Vintila Argeș. Jucătorul este cotat la 550.000 de euro şi se va întoarce la Concordia Chiajna, în Liga a ll-a.

Mihai Roman refuză să revină la FCSB

Mihai Roman a fost împrumutat de FCSB în această vară la FC Botoșani. Chiar dacă nu are un contract definitiv, mijlocașul de 34 de ani susține că nu are de ce să se mai întoarcă la FCSB. Mihai Roman a mai jucat la FC Brașov, Rapid.

„E foarte dificil ce se întâmplă acolo, mai ales prin prisma patronului. Acolo, dacă ai pierdut un meci se schimbă toate liniile. Până nu o să înţeleagă patronul că trebuie continuitate şi lăsat un antrenor să îşi facă treaba, eu cred că nu o să reuşească”, a declarat Mihai Roman în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Kim Clijsters revine în circuitul WTA! S-a retras în urmă cu 7 ani!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: