Redactia.ro
Home » Sport » Kim Clijsters revine în circuitul WTA! S-a retras în urmă cu 7 ani!

Kim Clijsters revine în circuitul WTA! S-a retras în urmă cu 7 ani!

Legendara Kim Clijsters revine în circuitul WTA

Kim Clijsters revine în circuitul WTA, după 7 ani de la retragere. Jucătoarea de 36 de ani și-a anunțat revenirea pentru 2020.

În urmă cu 7 ani, belgianca a decis să se retragă pentru a se dedica familiei. A părăsit circuitul profesionist după US Open 2012. Kim Clijsters este mama a trei copii. Când nimeni nu se mai aștepta jucătoarea a făcut marele anunț.

„Acesta este maratonul meu. Am prieteni care ar spune, vreau să alerg Maratonul de la New York înainte de a împlini 50 de ani. Pentru mine, încă îmi place să joc tenis. Ori de câte ori sunt la un Grand Slam jucând la legende, dacă cineva mă întreabă, hei, vrei să lovești niște mingi, eu sunt prima care răspunde da”, a declarat pentru wtatennis.com.

Kim Clijsters a făcut anunțul pe pagina sa de twitter.

Clijsters are patru titluri de Grand Slam

Kim Clijsters a intrat în circuitul profesionist în anul 1997, și a devenit numărul 1 mondial, după 6 ani. A fost pe primul loc în WTA timp de 20 de săptămâni. Primul trofeu de Grand Slam l-a obținut la US Open, în 2005. Au mai urmat încă 2 trofee la turneul american în 2009 și 2010. În anul 2011 a luat titlul la Australian Open. În toată cariera a câștigat 41 de turnee și a obținut din tenis peste 24 de milioane de euro.

„Dragostea pentru sport este, în mod evident, încă acolo. Dar întrebarea este: sunt capabilă să o aduc la un nivel în care mi-ar plăcea să fiu și unde vreau să fiu. Nu simt că trebuie să demonstrez ceva, dar vreau să mă provoc și vreau să fiu din nou puternică”, a mai spus belgianca Kim Clijsters.

După retragerea din 2012, jucătoarea și-a deschis o academie de tenis.

Citește și: Dinamo a făcut egal cu Kadetten Schaffhausen! Debut în Liga Campionilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: