Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo a făcut egal cu Kadetten Schaffhausen! Debut în Liga Campionilor

Dinamo a făcut egal cu Kadetten Schaffhausen! Debut în Liga Campionilor

Dinamo a făcut egal cu Kadetten Schaffhausen

Dinamo a făcut egal cu Kadetten Schaffhausen, scor 28-28 (15-14), la debutul în grupa D a noului sezon al Ligii Campionilor la handbal.

Elvețienii de la Kadetten au condus cu 4-2, dar românii au reușit să revină și să preia conducerea 9-7, la mijlocul primei reprize. La pauză diferența nu a fost mare. Dinamo a intrat la vestiare în avantaj, 15-14. Chiar dacă câinii au jucat mai bine, nu au reușit niciodată să se desprindă clar. Au fost conduși în mai multe rânduri, 23-21 (min. 49), 24-22 (51) şi 27-25 (57) și au restabilit egalitatea la scorul de 27-27, după ce au înscris două goluri consecutive. Bannour a fost cel care a închis tabela de marcaj, iar primul meci disputant de români în Liga Campionilor s-a terminat la egalitate. Campioana României a jucat ultimele secunde cu un om mai puțin, după descalificarea tunisianului Kamel Alouini.


„Suntem mulțumiți cu acest punct. A fost un meci foarte atractiv pentru spectatori”, a declarat la final antrenorul dinamoviștilor, Sebastian Bota.

În sezonul trecut Dinamo nu s-a calificat în optimile competiției.

Dinamo joacă acasă cu IFK Kristianstad

Campioana României la handbal va juca următorul meci pe teren propriu. Miercuri de la ora 18.00 va întâlni pe IFK Kristianstad în grupa D a noului sezon al Ligii Campionilor la handbal. Celelalte meciuri din prima etapă a fazei grupelor au loc sâmbătă și duminică. IFK Kristianstad (Suedia) – GOG Gudme (Danemarca), Cehovskie Medvedi (Rusia) – Orlen Wisla Plock (Polonia)

„Dinamo are un lot bun, jucători valoroși. Anul trecut am confirmat că putem să facem cu brio față acestei competiții. Sper ca și în acest an să reușim aceleași rezultate pe care le-am avut anul trecut în Liga Campionilor”, a spus Constantin Ştefan, antrenor dinamoviștilor.

Citește și: „Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet!” Craiova-FCSB se joacă cu casa închisă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: