Redactia.ro
Home » Sport » „Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet!” Craiova-FCSB se joacă cu casa închisă

„Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet!” Craiova-FCSB se joacă cu casa închisă

Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet

„Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet!”, așa au anunțat oltenii pe pagina oficială că derby-ul etapei a 9-a se va disputa cu casa închisă.

Duelul dintre Craiova și FCSB a stârnit un interes enorm în rândul fanilor. Oltenii au anunțat că toate biletele pentru partida de duminică seară, de pe Stadionul „Ion Oblemenco” care are o capacitate de 30.983 de locuri s-au vândut, patru zile înaintea jocului. Anunțul a fost făcut întru-un mod deosebit. Pe anunțul pus pe facebook apare un dialog haios între doi oletni. „Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet!”, este titlul postării.

Este primul meci în care Victor Pițurcă debutează pe banca oltenilor, iar Corneliu Papură, fostul antrenor, rămâne secundul fostului selecționer. Suporterii vor avea și un fan zone, între orele 17:00 și 20:00. Lovitura de începere a meciului va fi dată de fostul mare jucător al „Științei”, Ion Velea.

FCSB se teme de Craiova

Bogdan Vintilă primește vești bune înaintea celei mai grele deplasări din această toamnă. Bogdan Planic (27 de ani) și-a revenit complet după accidentarea la gambă și s-a antrenat normal.

“Piţurcă este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii 1, mă refer ca şi valoare şi anvergură. În aceste condiţii, e clar că preia o presiune enormă. Toată lumea se aşteaptă să se bată la campionat din prima zi. Va fi o presiune pentru ei, joacă acasă, toată lumea vrea ca Piţurcă să le aducă Victoria”. A declarant Narcis Răducan directorul sportiv de la FCSB, la Telekom Sport.

Craiova e pe locul 3 în Liga 1, după opt etape, cu 16 puncte, iar FCSB e pe poziția a 11-a, cu șapte puncte.

Juvhel Tsoumou a semnat cu FCSB

Juvhel Tsoumou (28 de ani) a semnat astăzi un contrac cu FCSB valabilă până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pe încă un an competițional. Vârful congolez a primit deja tricoul cu numărul 49. Atacantul a venit la FCSB de la Hermannstadt. 10 goluri a marcat pentru fosta sa echipă în 45 de meciuri.

Citește și: „16-imile” Cupei României! CFR Cluj are adversar din Liga 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: