Redactia.ro
Home » Sport » CFR – Hermannstadt 3-0! Clujenii sunt pe primul loc în Liga I

CFR – Hermannstadt 3-0! Clujenii sunt pe primul loc în Liga I

CFR – Hermannstadt 3-0

CFR – Hermannstadt 3-0. Clujenii s-au impus la scor pe teren propriu și sunt pe primul loc în clasamentul Ligii I, cel puțin până luni. În minutul 14, Păun a deschis scorul cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Următoarea ocazie le-a aparținut celor de la Hermannstadt, Caiado a șutat din interiorul careului de 16 metri, dar Mureșan a scos-o cu capul de pe linia porții. După pauză, sibienii au mai ratat câteva ocazii. Când mai erau 6 minute din meci, Costache a mărit avantajul echipei sale. În minutul 88, CFR Cluj obține un penalty, după ce Hoban este faultat în careu. Francezul, Omrani înscrie și stabilește scorul final.

” Cred că am venit prea aroganți”

„Mă așteptam la altceva. În seara asta ne-am arătat statutul de echipă mică. Cred că am venit prea aroganți. Sunt foarte dezamăgit de ce am văzut la jucătorii mei. Știu ce pot ei să facă. Sper să fie doar un accident acest meci. Înfrângerea cu 3-0 e prea dureroasă, chiar dacă e în fața campioanei”, a declarat antrenorul sibienilor, Costel Enache.

Hermannstadt a dominat repriza a doua dar a rămas fără gol.

„Am pierdut puncte importante. Scorul e prea mare față de ce s-a întâmplat în teren. Din păcate nu am înscris. La fiecare ocazie au punctat. Noi am venit să jucăm și am arătat în teren acest lucru. Am jucat frumos, dar scorul nu e în favoarea noastră. Din păcate până acum nu am luat decât trei puncte până acum în total”, a declarat Srgian Luchin la Digi Sport.

Citește și: Clujenii păstrează șanse la calificare! CFR – Celtic 1-1!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: