Redactia.ro
Home » Sport » Clujenii păstrează șanse la calificare! CFR – Celtic 1-1!

Clujenii păstrează șanse la calificare! CFR – Celtic 1-1!

Clujenii păstrează șanse la calificare

Clujenii păstrează șanse la calificare. Au remizat 1-1 cu scoțienii de la Celtic Glasgow în meciul tur pentru un loc în play-off-ul UEFA Champions League. Clujenii au jucat în această seară cel mai important și dificil meci de când sunt antrenați de Dan Petrescu.

“Sunt mândru de echipa mea. Sunt nemulțumit de rezultat. Mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Am avut ocazii mari, cei mai buni jucători au ratat. Golul primit a fost precedat de două faulturi clare. Așa ne-au surprins. Dacă nu luam gol aveam alte șanse. Acasă vor ataca tot meciul. Așa este jocul lor. Sper să avem noroc în retur, deși știu că vor fi 60.000 de oameni în tribune. Ei sunt favoriți, au nivel foarte bun”, a declarant Dan Petrescu, la Digi Sport.

CFR Cluj a ratat mai multe ocazii, apoi în minutul 27, Mario Rondon a scăpat singur cu Bain şi a deschis scorul. Bucuria nu a ținut mult, scoțienii au egalat după 10 minute. Forrest, liber în careu a şutat, mingea a lovit prima dată bară, iar apoi a intrat în plasă. După reluare, clujenii puteau prelua conducerea în minutul 51, după ce Scott Brown a fost aproape de un autogol, dar Bain și-a salvat echipa. În minutul 78, Țucudean a ratat cea mai mare ocazie a reprizei secunde. A primit o pasă de la Deac, a tras la poartă, dar Ajer a deviat balonul.

Calificarea se joacă la Glasgow

“Din păcate scorul nu a reflectat ce s-a întâmplat în teren. Am avut multe ocazii. Acolo ne așteaptă un adevărat infern. Sper să reușim să jucăm bine și sa avem un rezultat bun”, a declarat Mario Camora la Digi Sport.

„Eu consider că este un rezultat bun pentru noi. Au jucat foarte bine, acum vedem ce se va întâmpla în retur”, a declarat antrenorul scoțienilor, Lennon.

O calificare ar însemna nu numai asigurarea prezenței cel puțin în grupele Europa League, dar și un bonus important. Clujenii ar primi de la forul de la Nyon, aproape 5 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: