Redactia.ro
Home » Sport » Celtic nu se teme de CFR Cluj ! Dan Petrescu speră într-un “miracol”

Celtic nu se teme de CFR Cluj ! Dan Petrescu speră într-un “miracol”

CFR-Celtic, de la ora 21.00

Celtic nu se teme de CFR Cluj. Înainte meciului din această seară, Neil Lennon, antrenorul scoțienilor anunță că nu își face foarte multe probleme, chiar dacă este convins că pentru echipa sa va fi cea mai grea partidă de până acum.

”Nu prea cred în declaraţiile lui Dan, că ar fi un miracol. Respectăm CFR Cluj, au trecut cu bine de un meci foarte dificil în runda precedentă, contra lui Maccabi. Ştim cât de dificile pot fi astfel de meciuri şi acum nu va fi altfel. Sunt foarte bine organizaţi, joacă un stil apropiat celui britanic. Îmi imaginez că va fi cel mai greu test al nostru din acest sezon”, a spus tehnicianul scoțienilor pentru pagina oficială a clubului.

De partea cealaltă, Dan Petrescu spune că și-ar dori ca CFR să câștige la limită. CFR Cluj – Celtic se joacă în această seară de la ora 21.00.

„Noi trebuie să facem un miracol să-i eliminăm. La meciurile de acasă e foarte bine să nu primești gol. Arlauskis trebuie să prindă o zi fantastică, la fel și apărarea și norocul va conta. E clar că vrem o victorie, dar e important să nu luăm gol. Un 1-0 ar fi fantastic”, a spus Dan Petrescu.

Emmanuel Culio, indisponibil pentru meciul tur

Dan Petrescu a anunțat că în această seară nu se va putea baza pe argentinianul Emmanuel Culio. Cel mai probabil nici George Țucudean nu va evolua.

“E foarte greu să fie la nivel maxim atâta vreme cât e el a fost mai mult accidentat decât s-a antrenat”, a spus Petrescu la conferința de presă.

Un eventual succes în dubla cu Celtic Glasgow i-ar asigura echipei din Gruia calificarea în play-off, dar și suma de 2.920.000 de euro. Dacă va trece de Celtic, CFR Cluj va juca cu Slavia Praga. La campioana Cehiei sunt și doi jucători români, Nicușor Stanciu și Alexandru Băluță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: