Redactia.ro
Home » Sport » CFR îi răspunde lui Alin Minteuan! Antrenorul i-a acuzat pe clujeni că nu i-au dat toți banii

CFR îi răspunde lui Alin Minteuan! Antrenorul i-a acuzat pe clujeni că nu i-au dat toți banii

CFR îi răspunde lui Alin Minteuan!

CFR îi răspunde lui Alin Minteuan. Clubul a publicat un comunicat în care anunță că antrenorul obligat să părăsească clubul va primi toate restanțele financiare.

Alin Minteuan a fost îndepărtat de la CFR Cluj, deși mai avea contract până pe 30 iunie. Totul ar fi pornit de la faptul că antrenorul secund a refuzat să accepte eșalonarea încă o dată a restanțelor financiare pe 2019. Chiar și Dan Petrescu s-a întors împotriva lui. Acesta a spus că nu se aștepta ca Minteuan să nu înțeleagă situația prin care trece clubul.
CFR a publicat azi un comunicat pe pagina oficială.

„În această perioadă dificilă pe care clubul nostru și întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniți. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice. Amintim faptul că mereu am avut deschidere către foștii jucători și i-am cooptat în cadrul clubului nostru fie la echipa mare, echipa secundă sau centrul de copii și juniori…
Clubul CFR 1907 Cluj își va respecta toate obligațiile față de antrenorul Alin Minteuan până în ultima zi a contractului său”, au scris clujenii.

CFR îi răspunde lui Alin Minteuan

CFR i-a plătit antrenorului o parte din restanțe. Alin Minteuan este supărat pentru că nu a putut lua legătura cu nimeni din cadrul clubului. A fost doar anunțat că nu mai face parte din staff, apoi a aflat că Dan Petrescu a discutat deja cu un alt secund, Costin Curelea. Cel mai tare l-a supărat pe Minteuan reacția “Bursucului”, pe care îl acuză că a spus lucruri neadevărate.

„Lipsa de bărbăție m-a deranjat cel mai tare! Și la el, și la toți cei care decid în club. Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct. Am fost realmente șocat, stupefiat de reacția lui. Ai fost acasă la mine, iar după 2-3 zile spui chestiunile acelea despre mine? Îmi pui vorbe în gură?”, a declarat Minteuan pentru GSP.

Fostul secund al lui Dan Petrescu a stat la CFR 17 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: