Redactia.ro
Home » Sport » CFR – Sevilla 1-1! Spaniolii favoriți pentru calificarea în optimi

CFR – Sevilla 1-1! Spaniolii favoriți pentru calificarea în optimi

CFR - Sevilla 1-1

CFR – Sevilla 1-1, în turul 16-imilor Europa League. Clujenii au înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, dar oaspeții au egalat când mai erau câteva minute.

“După gol ne-am retras, dar nu pentru că așa am vrut. Sevilla ne-a presat și a împins jocul în jumătatea noastră. Oricum noi la ei mergem încrezători, nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat Ciprian Deac, după meci la Digi Sport.

Campioana României a deschis scorul în repriza secundă, după intervenția VAR. Kounde a comis un henț în propriul careu, iar centralul Deniz Aytekin a acordat lovitură de la 11, iar Deac a transformat. Când mai erau câteva minute de joc, Sevilla a egalat prin El Nesyri.

“Băieții au dat tot ce au putut. Prima repriză a fost echilibrată. După pauză am dat gol meritat. Apoi băieții au cedat puțin, și s-au retras. La gol a fost o greșală în lanț și sunt foarte supărat. Și jucătorii și fanii meritau o victorie. Sevilla nu a avut nicio ocazie. De asta sunt foarte dezamăgit de acest rezultat. Oricum ei sunt marii favoriți”, a declarat Dan Petrescu.

“Sunt supărat că am luat gol din fază fixă. Ei sunt foarte buni dar cred că le-am făcut față. Mergem acolo să ne jucăm șansa. Nu avem ce să pierdem”, a spus după meci Andrei Burcă.

Petrescu a fost enervat de arbitru

În prima repriză, Dan Petrescu s-a enervat din cauza arbitrajului. În minutul 7, în urma unui corner executat de Adrian Păun, mingea a ajuns la Vinicius, în afara careului. Fundaşul central s-a întors spre poartă şi a tras în corpul unui adversar, iar imediat toată echipa campioanei României a cerut penalty. „Nu aveţi VAR, bă, băiatule?”, a strigat Petrescu spre arbitru.

Citește și: Manchester City nu se lasă! Acuză o conspirație!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: