Redactia.ro
Home » Monden » Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Când are loc nunta cea mare 

Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Când are loc nunta cea mare 

Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Când are loc nunta cea mare 

Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Iată când are loc nunta cea mare!

Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit

Veste mare! Un val de emoție și entuziasm are loc în rândul fanilor lui Channing Tatum și a lui Zoe Kravitz s-au logodit, conform informațiilor furnizate de presa americană și citate de BBC. Această veste a fost confirmată de surse de încredere și pare să fie momentul culminant al unei relații care a început acum doi ani, când cei doi au colaborat la un proiect cinematografic.

Channing Tatum, cunoscut pentru rolurile sale de succes în filme precum „Magic Mike,” și Zoe Kravitz, care a impresionat în „Batman,” au fost una dintre cele mai admirate perechi din lumea showbiz-ului. Cu o diferență de vârstă de nouă ani, ei au reușit să își clădească o relație solidă, bazată pe afecțiune și respect reciproc.

Când are loc nunta cea mare

Momentul logodnei a fost marcat într-un mod spectaculos, când Zoe Kravitz a fost surprinsă purtând un inel de logodnă în timpul petrecerii de Halloween a lui Kendall Jenner. Această apariție publică a stârnit o avalanșă de speculații și confirmări din partea surselor apropiate cuplului, care au povestit pentru presa internațională că cei doi se pregătesc să își unească destinele într-un mariaj fericit. Nu se știe totuși, data exactă a nunții, dar cer este că va avea lor curând!

Într-un interviu acordat revistei GQ în noiembrie anul trecut, Zoe Kravitz nu a ezitat să își exprime admirația și afecțiunea pentru Channing Tatum, descriindu-l ca fiind un „om minunat.” Aceste cuvinte au lăsat să se întrevadă profunzimea relației lor și fericirea pe care o găsesc unul în compania celuilalt.

Zoe Kravitz este o artistă completă, fiind atât actriță, cât și cântăreață. Ea este fiica celebrului muzician rock Lenny Kravitz și a actriței din „The Cosby Show,” Lisa Bonet. Zoe a trecut prin momente dificile în viața sa personală, divorțând de soțul ei, Karl Glusman, în 2019, după doar doi ani de căsătorie. Astfel, vestea logodnei cu Channing Tatum pare să reprezinte un nou început strălucitor pentru ea.

Pe de altă parte, Channing Tatum a fost căsătorit anterior cu colega sa de scenă din „Step Up,” Jenna Dewan, timp de zece ani. Cei doi au un copil împreună, ceea ce îi leagă pe viață prin legătura lor parentală. Cu toate acestea, actorul și-a găsit o nouă șansă la iubire în brațele lui Zoe Kravitz, iar vestea logodnei lor arată că el este pregătit să își întemeieze o familie fericită alături de ea.

Reprezentanții cuplului nu au făcut încă nicio declarație oficială cu privire la logodna lor, preferând să își păstreze intimitatea în acest moment special din viața lor. Cu toate acestea, fanii lor sunt nerăbdători să afle mai multe detalii și să îi felicite pentru această etapă importantă din povestea lor de iubire.

În final, logodna lui Channing Tatum și Zoe Kravitz este o dovadă că dragostea și fericirea pot fi găsite în cele mai neașteptate locuri, chiar și în lumina reflectoarelor din lumea showbiz-ului. Cu speranța că povestea lor de iubire va continua să strălucească, le dorim cuplului toate cele bune în călătoria lor spre căsătorie și împlinire.

 

Sursa foto: news24

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: