Redactia.ro
Home » Știri » Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul american suferea de cancer

Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul american suferea de cancer

GALERIE FOTO (4) Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani.

Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani. Celebrul actor care a jucat în filmul de succes „Beethoven”,  s-a stins din viață. Charles Grodin a avut propriul talk-show în anii 1990 și a fost invitat de nenumărate ori în emisiunile altor vedete. Fiul actorului a declarat că tatăl său s-a luptat cu cancerul.

Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul american suferea de cancer.

Charles Grodin a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul s-a făcut remarcat cu roluri în comedii precum “Beethoven”, interpretând și un rol secundar în clasicul “Rosemary’s Baby”, de Roman Polanski. Charles Grodin s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani în casa din Wilton, Connecticut. Fiul său a declarat că actorul suferea de cancer la măduva osoasă, pierzând în cele din urmă lupta cu boala nemiloasă. Actorul de comedie Steve Martin a declarat că Gorodin a fost unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-a întâlnit vreodată. Charles Grodin s-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania și a renunțat la studii în timp ce era înscris la Universitatea din Miami, pentru a merge pe drumul artistic.

În anii 1960 a început să joace în roluri pe Broadway, debutând cu producția Tchin-Tchin, alături de legendarul Anthony Quinn. Ulterior, Grodin s-a lansat în televiziune și film, având un rol important în filmul-cult „Rosemary’s Baby” (1968), regizat de Roman Polanski. În 1970, cariera actorului a luat avânt când a primit roluri în film precum „Catch-22” (1970) și „The Heartbreak Kid” (1972) – pentru ultimul a fost nominalizat la Globurile de Aur.. Deși nu a câștigat premii mari, Grodin a avut succes mare la public și la critici. În 1988, actorul american a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Valladolid International Film Festival, pentru rolul din „Midnight Run”. De asemenea, actorul a câștigat un premiu Emmy în calitate de co-scriitor al unei producții TV cu Paul Simon și a prezentat propria emisiunea în anii 1990.

Charles Grodin și rolul de a juca alături de un câine

Deși a jucat alături de mari actori de la Hollywood, Charles avea să joace cel mai cunoscut rol al său. Filmul care i-a adus faima a fost „Beethoven”, în 1992, iar câinele alături de care a făcut cea mai frumoasă echipă a fost un St. Bernard. Gordin l-a interpretat pe un tată arțăgos care nu a fost de acord ca cei trei copii ai săi să aibă un câine, mai ales în casă.

Beethoven family

Cu siguranță multă lume își aminte scena în care actorul se alintă în pat cu ceea ce credea că este soția sa și se bucură să fie lins pe față până când își dă seama că, de fapt, era Beethoven. Un an mai târziu a filmat și a doua parte a filmului„Beethoven’s 2nd”. „Nu mă plâng când editorul alegea cea mai proastă versiunea a mea, pentru că aceasta este cea mai bună versiune a câinelui”, declara actorul într-un interviu. În 1976, Charlerău a jucat rolul unui petrolier într-un remake al „King Kong”, având o oarecare reticență. „Nu am vrut să fiu tipul responsabil pentru moartea celui mai iubit animal în afară de Bambi. Dar au vrut ca eu să fiu personajul negativ„, mai spunea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: