Redactia.ro
Home » Monden » Charlie Sheen, aproape să moară în casa lui. O vecină a intrat peste el şi l-a sugrumat!

Charlie Sheen, aproape să moară în casa lui. O vecină a intrat peste el şi l-a sugrumat!

Charlie Sheen a fost atacat în locuinţa sa de o vecină care a fost ulterior arestată de poliţie. Femeia a încercat să-l sugrume.

Femeia, Electra Schrock, în vârstă de 47 de ani, l-a atacat pe actor după ce a bătut la uşa casei sale dintr-un cartier de lux situat pe plaja din Malibu, California.

I-a rupt cămaşa şi la sugrumat

Femeia a intrat cu forţa în casa lui Sheen după ce acesta a deschis uşa. Ea a încercat apoi să îl sugrume, rupându-i cămaşa.

Suspecta, Electra Schrock a fost arestată pentru agresiune cu o armă mortală, care ar putea provoca vătămări corporale grave… şi spargere de locuinţe”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles pentru Fox News.

Nu este pentru prima dată când actorul are o problemă cu femeia respectivă, potrivit unor surse apropiate de starul de la Hollywood. Sheen le-a spus polițiștilor că aceeași vecină a aruncat recent niște lichid lipicios pe mașina lui. De asemenea, ea i-ar fi împrăștiat gunoiul în fața ușii cu o zi înainte de atac.

Au chemat Salvarea şi Poliţia

Paramedicii au fost chemați la domiciliul domnului Sheen după aceea, dar acesta nu a fost dus la spital. Poliția nu a spus care a fost motivul atacului și nici ce armă a fost folosită în presupusul atac.

Charlie Sheen a jucat timp de opt sezoane în sitcomul de succes Two and a Half Men / Doi bărbați și jumătate, până s-a certat cu creatorul serialului.

Charlie Sheen, în vârstă de 58 de ani, care şi-a documentat în mod deschis bătăliile cu abuzul de substanţe, a fost, de asemenea, arestat de mai multe ori, inclusiv fiind acuzat de agresarea iubitei de la acea vreme, Brittany Ashland, în 1996.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: