Redactia.ro
Home » Monden » Chef Cătălin Scărlătescu are o iubită cu 18 ani mai mică decât el. Sora lui l-a dat de gol: ”Sper să fie cu happy-end”

Chef Cătălin Scărlătescu are o iubită cu 18 ani mai mică decât el. Sora lui l-a dat de gol: ”Sper să fie cu happy-end”

Cătălin Scărlătescu,

Chef Cătălin Scărlătescu este foarte discret cu viața lui personală. Fanii maestrului bucătar de la Antena 1 s-au întrebat, adesea, dacă în viața lui există o femeie pe care o iubește. Iată că sora sa a confirmat, precizând că între cei doi este o diferență de 18 ani, dar acest lucru nu pare a fi un impediment.

Chef Cătălin Scărlătescu are o iubită cu 18 ani mai mică decât el. Sora lui l-a dat de gol: ”Sper să fie cu happy-end”

Carmen, sora lui chef Cătălin Scărlătescu, a dezvăluit că fratele ei formează de ceva timp un cuplu solid cu o femeie mai mică decât el cu 18 ani. Carmen este foarte încântată și speră să-și vadă fratele în vârstă de 49 de ani căsătorit și cu copii.

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru
Foto: sora lui Cătălin Scărlătescu

Carmen, sora lui Scărlătescu: ”Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”

Carmen a mai precizat faptul că diferența de vârstă dintre fratele său și iubita acestuia nu ar fi un impediment și că, dimpotrivă, ”ea este mai matură decât el”, la o analiză amănunțită.

„Nu (nr. nu crede că diferența de vârstă contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a mai continuat Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei citate.

Cine ar fi noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu

Sunt speculații potrivit cărora Scărlătescu s-ar iubi cu Doina Teodoru, fosta concurentă de la iUmor.

iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru, îmbrăcată în școlăriță, revine în forță la iUmor. “Speram din tot sufletul să nu mai vin aici” | Antena 1

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: