Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu, pus în fața unor decizii delicate la Mănăstirea Putna. Cu ce s-a confruntat îndrăgitul chef

Cătălin Scărlătescu, pus în fața unor decizii delicate la Mănăstirea Putna. Cu ce s-a confruntat îndrăgitul chef

Cătălin Scărlătescu,

Cătălin Scărlătescu, pus în fața unor decizii delicate la Mănăstirea Putna. Spre surprinderea multora, Cătălin Scărlătescu nu ratează nicio ocazie de a merge la biserică, mai ales când au loc marile sărbători din calendar. Recent, chef-ul a vizitat Mănăstirea Putna, dar s-a confruntat cu o situație oarecum stânjenitoare.

Cătălin Scărlătescu, pus în fața unor decizii delicate la Mănăstirea Putna. Cu ce s-a confruntat îndrăgitul chef

Cătălin Scărlătescu, pus în fața unor decizii delicate la Mănăstirea Putna. Este unul dintre cei mai îndrăgiți master chefi din România, iar alături de cei doi colegi ai săi de la emisiunea Chefi la cuțite, fac cea mai frumoasă echipă de bucătari. Cătălin Scărlătescu, căci despre el este vorba, a mers la Mănăstirea Putna, dar a avut parte de o situație mai puțin plăcută. Vedeta pare că nu ratează ocazia de a merge la biserică când au loc cele mai mari sărbători din calendar. ”Fac parte din generaţia căreia i s-a spus că în zi de sărbătoare te îmbraci cu cele mai frumoase haine, mergi la biserică şi te împărtăşeşti”, spune Scărlătescu.

Latura sa de om credincios este mai puțin cunoscută de telespectatori, dar aceasta a ieșit la suprafață în luna august, după ce Scărlătescu a ales să meargă la slujba de la Mănăstirea Putna, în sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, unde au fost prezenți sute de români. “Sunt şi un bun creştin ortodox, ca cei mai mulţi cei ce mă înconjoară. Cum sărbătoarea Maicii Domnului m-a prins în zonă, nu puteam rata să nu fiu prezent la kilometru zero al Ortodoxiei Româneşti”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Playtech.ro.

Cu toate astea, Cătălin Scărlătescu nu se consideră un om extrem de credincios. “Nu sunt genul care să fac paradă de prezenţa mea la Biserică. Nu e stilul meu. Dar fac parte din generaţia care a învăţat de la părinţii săi că în fiecare zi de mare sărbătoare trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la biserică, să te rogi şi să te împărtăşeşti. Ca atare, lucrurile astea nu puteau să nu se prindă de mine şi continui să le aplic”, a adăugat el.

Scărlătescu, asaltat de fani în biserică

În timp ce se afla la slujba oficiată de patriarhul Daniel, la Mănăstirea Putna, Cătălin Scărlătescu a trecut printr-un moment surprinzător. Acesta a fost nevoit să facă o alegere delicată. Oamenii l-au recunoscut, iar unii chiar și-au dorit să facă o poză cu chef-ul, dar Scărlătescu s-a văzut nevoit să refuze acest lucru. “Oamenii m-au recunoscut, cum era şi firesc, într-un fel. Şi m-am trezit că unii vroiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz. Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face aşa ceva şi le-am promis că vom recupera cu prima ocazie.

Sper ca toţi să mă fi înţeles. Mai ales că nu au fost deloc puţine rugăminţile sau propunerile pe acest subiect. Le-am respins însă pe toate, de la un capăt la altul, fără niciun fel de regret sau de partipris”, a mai spus Scărlătescu.  În această vară, chef-ul de la Antena 1 a fost în vacanță în Grecia, dar a preferat, de departe, compania locurilor sale natale, fiind născut în Techirghiol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: