Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

GALERIE FOTO (4) Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

Cătălin Scărlătescu trăiește o poveste de dragoste cu o actriță celebră de la noi. Chef-ul este foarte discret când vine vorba despre relația lui sentimentală. 

Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Juratul de la ”Chefi la cuțite” este foarte discret cu viața sa omoroasă și se știu puține lucruri despre relațiile pe care acesta le are cu doamnele. Chiar și colegii săi de platou au încercat să îl ajute să îşi găsească sufletul pereche.

În nenumăratele interviuri pe care le-a acordat în trecut, Cătălin Scărlătescu a explicat faptul că nu îi place să dea detalii despre viața lui privată și preferă ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale şi să vorbească mai puțin despre aventurile amoroase. În acelaşi timp, chiar dacă nu s-a afişat în public la braţul femeilor care au trecut prin viaţa lui, aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostelor partenere.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cine este femeia care i-a furat inima lui Cătălin Scărlătescu

Celebrul bucătar are o relație de ceva timp cu o actriță cunoscută de la noi, mai exact cu Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor, potrivit cancan.ro. Zvonurile cu privire la relaţia lor au circulat în momentul în care Scărlătescu a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de frumoasa tânără.

Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

Astfel, Cătălin Scărlătescu întăreşte informaţia prezentată cu o declaraţie făcută în urmă cu câteva luni, în care explică cum arată femeia care i-ar putea fura inima. Doina Teodoru se potriveşte perfect descrierii şi cu siguranţă a reuşit să îl facă pe celebrul chef să se îndrăgostească iremediabil.

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale. Eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, spunea Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu.

Mai mult, cei doi se urmăresc reciproc pe reţelele de socializare şi nu se feresc să îşi aprecieze fotografiile, semn că relaţia lor începe să devină din ce în ce mai serioasă.

Cătălin Scărlătescu se iubește cu o actriță celebră! Chef-ul a oferit primele dovezi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: