Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru

Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru

GALERIE FOTO (6) Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă sora acestuia. Carmen Istrate îi calcă pe urme fratelui ei celebru!

Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și iubiți bucătari din showbiz-ul românesc, iar asta și după ce s-a remarcat la show-ul culinar de la Antena 1. Cu toate că este celebru, juratul de la ”Chefi la cuțite” are o soră despre care nu multă lume știe, mai ales că nu a vrut să fie chiar așa de mult în atenția publicului.

Carmen Istrate nu are succesul fratelui ei însă a moștenit și ea din talentul în bucătărie al acestuia. Sora lui Scărlătescu este AS la clătite și și-a deschis, la un moment dat, un local la malul mării, foarte apreciat pentru diversitatea de clătite. Amuzant este că Scărlătescu detestă clătitele, așa cum a afirmat de atâtea ori în emisiunea unde este jurat.

”Aveam o ofertă, era 50 de lei o clătită cu selfie. Adică îşi făcea omul un selfie cu mine şi nu mâncau clătite. Mi-a zis Scarlatescu, du-te în Franţa să înveţi să faci clătite, m-am suit în avion, nu ştiam nici unde mă duc, m-am uitat pe hartă, mi-am ales un oraş, nu ştiam unde mă duc, nu ştiam pe nimeni. Nu aveam decât un bilet de avion in buzunar şi atât. Eu sunt sora lui Scărlatescu şi cu toate astea e important să fii sora lui Scarlatescu, nu pot să mint, eu oriunde mă duc mi se deschid uşile şi oamenii se poartă altfel cu mine”, a mai spus Carmen, potrivit Libertatea.

Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu! Aceasta îi calcă pe urme fratelui ei celebru

Sora lui Cătălin Scărlătescu vorbește foarte frumos despre relația pe care o are cu fratele său și spune că a contat foarte mult pentru ea că acesta a îndrumat-o în carieră.

”M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat, Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine”, spunea sora lui Cătălin Scărlătescu în urmă cu ceva timp.

Sora lui Scărlătescu a dezvăluit de ce nu se însoară fratele ei

Cătălin Scărlătescu a stat departe de altar până acum și toată lumea se întreabă care este motivul, mai ales că se găsesc destule persoane în jurul său care sa-l însoare. O posibilă explicație vine de la sora juratului Chefi la cuțite.

”Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie, e în genele noastre. Mă rog de Cătălin să mănânce clătitele mele, dar nu vrea. Nu am învățat nimic de la fratele meu, mă tot rog de el să îmi spună câteva rețete, dar nu vrea. Cred că m-a pupat de trei ori toată viața lui și asta când l-am rugat eu pentru că eram supărată. A avut un clic când a devenit așa, dar nu s-a născut dur. Eu m-am născut dură și am devenit drăguță pe parcurs. Discuția asta de multe ori a trezit controverse.

La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, , a mărturisit sora lui Cătălin Scarlatescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: