Redactia.ro
Home » Monden » Chef cu lăutari în plin divorț! Anamaria Prodan, petrecere uriașă la vila din Snagov

Chef cu lăutari în plin divorț! Anamaria Prodan, petrecere uriașă la vila din Snagov

GALERIE FOTO (5) anamaria prodan

La doar câteva zile de la Paște, Anamaria Prodan a organizat o petrecere de zile mari. Se pare că a lăsat în urmă toate greutățile prin care a trecut în ultima perioadă. De altfel, a avut și un motiv bun de sărbătorit. Cu ocazia zilei de naștere a finei ei, impresara a decis să o celebreze la vila din Snagov, de pe malul lacului.

Petrecerea a ținut până noaptea târziu. Aceștia au ascultat muzică lăutărească, cântată chiar de taraful finului ei și au mâncat bucate alese. Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu imaginile de pe rețelele de socializare cu cheful pe care l-a organizat.

Chef cu lăutari în plin divorț. Cum s-a distrat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan știe clar cum să se distreze. Știind că se apropie ziua de naștere a finei sale, Andreea Lege, nu a mai stat pe gânduri. Aceasta i-a organizat o petrecere de zile mari. De muzică s-a ocupat finul impresarei și soțul sărbătoritei. Tot el a înființat Taraful Viorel Bagoteanu, taraf ce îi poartă numele.

Vila ei din Snagov a devenit neîncăpătoare, căci și-a chemat toți prietenii, dar și apropiații la chef. S-au distrat până noaptea târziu, au dansat, au mâncat, dar cel ai important au fost împreună.

Din imagini se vede clar că vedeta a uitat pentru moment de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara s-a distrat la maxim, fără o urmă de regret pentru ceea ce a trăit în ultimele luni.

Anamaria Prodan are 100 de fini, însă numai 20 au fost prezenți la petrecerea zilei de naștere a Andreei Lege. Aceasta din urmă este și nepoata lui Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

Ce spune Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf

Impresara spune că nu mai există resentimente între ea și tatăl fiului ei. Mai mult, cu ocazia venirii sărbătorilor pascale, Anamaria Prodan s-a decis să-l ierte definitiv pe Laurențiu Reghecampf. Tot ce-și dorește este să devină din nou o femeie liberă și să poată să mai dea iubirii o șansă.

„Eu întotdeauna vorbesc civilizat, am nervi normal că vreau să scap, e timpul să merg mai departe și să nu mai stau legată de Reghecampf, scandaluri și mitocănii, vreau să fie o femeie liberă, să-și înceapă viața, să-și înceapă o relație calumea. Copiii mei la fel își doresc, să nu mai fie asociați de fiecare dată.

(…) N-am apucat să vorbim (n.r. despre procese) eram pe picior de plecare, nu știa unde mergem, l-am anunțat, voia să știe unde mergem, atâta tot. Cred că e firesc să știe despre noi și noi despre el în limita bunului simț, căci suntem doi oameni care au un copil, cumva pe viață trebuie să știe unul de celălalt că e firesc, că trebuie să ducem mai departe un copil minor.

L-am iertat, e Paștele, sunt așa de liniștită, cred că cel mai frumos lucru și măreț pe care l-am învățat în viața mea a fost să iert. Atunci când poți să ierți ești un om împlinit, un om care nu a trecut degeaba prin lume. Eu când greșesc spun mereu iartă-mă tuturor” a declarat, înainte de Paște, Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: