Redactia.ro
Home » Monden » Chef Florin Dumitrescu, anunţul momentului în showbiz: „Divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Chef Florin Dumitrescu, anunţul momentului în showbiz: „Divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet! (1)

Chef Florin Dumitrescu a venit cu anunţul momentului, în showbiz. El a anunţat că divorţeazî. Imediat, fanii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a discuta subiectul zilei, în zona de comentarii.

Bărbatul are o familie perfectă. El este căsătorit cu Cristina Sima și au împreună două fiice. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, atunci când ea a mers să filmeze în restaurantul în care Chef Florin lucra în acea perioadă.

A „divorţat” de carbohidraţi

La scurt timp, Florin Dumitrescu a lămurit tot el situaţia. Nu divorţează de soţie, ci de carbohidraţi. Vedeta de la „Chefi la cuţite” a decis să excludă câteva alimente din regimul său în perioada următoare. Însă, noutatea a fost comunicată într-o notă de umor, susținând că va „divorța” de câteva alimente.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

Cum au reacţionat fanii?

„Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez și eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus și eu de mult timp, dar tentația?”/ „Cea mai bună alegere pentru a avea un stil de viață sănătos. Succes”, au reacţionat fanii lui chef Florin Dumitrescu.

Vedeta a povestit, în trecut, şi cum s-a îndrăgostit de soţia lui.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a povestit Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: