Redactia.ro
Home » Monden » Chef Florin Dumitrescu, tată pentru a treia oară? Ce spune soția lui

Chef Florin Dumitrescu, tată pentru a treia oară? Ce spune soția lui

Florin Dumitrescu, maestrul bucătar de la Chefi la Cuțite, ar putea deveni tată a treia oară? Este întrebarea pe care și-o pun fanii acestuia, după ce soția lui a lăsat de înțeles acest lucru.

Chef Florin Dumitrescu, tată pentru a treia oară? Ce spune soția lui

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a fost întrebată de urmăritori pe Instagram dacă este însărcinată. Ea a avut un răspuns incert, dar care dă curs zvonurilor potrivit cărora maestrul bucătar ar urma să fie tată pentru a treia oară, informează Spynews.

”Cum să răspund la această întrebare?! Poate că da… poate că nu…”, este  răspunsul postat de Cristina Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu, tată a două fetițe. Ce spune el despre al treilea copil

Florin Dumitrescu este în prezent tatăl fetițelor lui: Ava și Mia. De altfel, Florin și Cristina Dumitrescu sunt de zece ani împreună, iar căsătoriți de opt. Chiar la începutul acestei luni au făcut opt ani de mariaj. În privința celui de-al treilea copil, în urmă cu ceva timp, Florin Dumitrescu, în timp ce se uita la Gina Pistol, care era însărcinată, a spus:

”Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, în urmă cu ceva timp.

Despre căsnicia solidă pe care o are cu soția lui Cristina, Florin Dumitrescu a dezvăluit că la începutul relației, nimeni nu credea în ei că vor ajunge să fie soț și soție.

”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toţi dintre ei s-au despărţit de ceva timp şi noi tot împreună şi după 10 ani parcă şi mai fericiţi! Sănătate să aveţi! Te iubesc, Sima!”, declara juratul show-ului culinar.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și soția lui

Florin Dumitrescu și Cristina, soția, lui s-au cuoscut înainte de a începe show-ul Chefi la Cuțite, iar Florin să devină un bucătar celebru. Florin Dumitrescu își amintește cum soția lui i-a dat nr de telefon abia la două luni de relație.

”Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”,, a declarat Florin Dumitrescu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: