Redactia.ro
Home » Monden » Florin Dumitrescu, motiv real de fericire! Cheful serbează 8 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu, motiv real de fericire! Cheful serbează 8 ani de căsnicie

GALERIE FOTO (2) Florin Dumitrescu, motiv real de fericire! Cheful serbează 8 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu este în culme fericii! Cheful celebru sărbătorește astăzi 8 ani de când el și soția lui, Cristina, s-au căsătorit civil. 

Florin Dumitrescu serbează 8 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu și Cristina formează un cuplu superb, au două fetițe minunate împreună, iar dragostea dintre ei este la fel de puternică asemenea primei zi, la fel cum a mărturisit pe o rețea de socializare chiar cunoscutul chef.

Cei doi sărbătoresc astăzi 8 ani de când au devenit oficial soț și soție. Cu această ocazie, celebrul bucătar de la „Chef la cuțite” a postat o imagine pe Instagram din timpul cununiei civile, moment în care Ctistina era deja însărcinată cu una dintre fetițele lor. Din fotografie se poate observa foarte clar că sunt o familie fericită, chiar și acum, la 8 ani de la fericitul eveniment.

”8 ani de când suntem o familie oficial. Dar, ne știm de mai mult timp de atât, am putea spune chiar multe alte vieți înainte, cel puțin ăsta este sentimentul, iar familie am devenit de când ne-am cunoscut, cel puțin așa îmi place să cred. 8 ani de căsătorie civilă cu multe amintiri frumoase, multe aventuri trăite împreună, multe realizări împreună, multe trăiri împreună, iar dacă acest împreună nu și-ar fi revenit după fiecare discuție banală transformată într-o ceartă nu ar mai fi devenit atât de puternic. Pentru că împreună chiar putem să mutăm munții din loc și tot ce contează este că dragostea, iubirea și dorința este, a fost și va fi ceea ce ne ține împreună! La mulți ani împreună, te iubesc mult!”, a scris Florin Dumitrescu e Instagram.

Florin Dumitrescu, motiv real de fericire! Cheful serbează 8 ani de căsnicie

Cum l-a cucerit Cristina pe Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a recunoscut în urmă cu ceva timp ce l-a atras cel mai mult la Cristina. Celebrul Chef este un familist convins și a decis să mărturisească și în fața fanilor de ce își iubește atât de mult partenera de viață, lăsând la o parte motivele deja evidente.

”Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța”, a spus Florin Dumitrescu pe Instagram, adăugând că se simte energizat după ceva timp petrecut alături de Cristina și fiicele lor: „Juritizarea e cea mai importantă. A fost o perioadă când prioritizam mai mult munca și restaurantul, după aia mi-am dat seama că mai bine alerg mai puțin și stau mai mult cu fetele, pentru că e mai important. (…) Energia și atitudinea gagicilor mele îmi dau „gaz” și chef de viață. E foarte tare”, a adăugat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: