Redactia.ro
Home » Știri » „Chef” Liviu Dragnea, pasionat de gastronomie încă de mic. Ce le-a gătit fostul politician colegilor de celulă

„Chef” Liviu Dragnea, pasionat de gastronomie încă de mic. Ce le-a gătit fostul politician colegilor de celulă

„Chef” Liviu Dragnea, pasionat de gastronomie încă de mic. Ce le-a gătit fostul politician colegilor de celulă

Liviu Dragnea a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru gastronomie. El a spus cum s-a apucat de gătit și postat în mediul online și de unde până unde această pasiune a lui. Totodată, fostul politician a mai declarat că le-a gătit în cameră colegilor de celulă, în perioada cât a fost după gratii. Iată toate informațiile.

„Chef” Liviu Dragnea, pasionat de gastronomie încă de mic. Ce le-a gătit fostul politician colegilor de celulă

Liviu Dragnea a mâncat politică pe pâine multă vreme, dar a lăsat-o deoparte și s-a apucat serios de gătit. De când a publicat pe Youtube primul filmuleț ca „bucătar” la el acasă, fostul politician a fost ținta glumelor internauților. A fost numit „Jamilu”, lucru care l-a amuzat teribil pe Dragnea, susține acesta.

„Eu nu mă supăr,  mă amuz foarte tare. Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică”, a spus Dragnea, într-un material exclusiv Click.

Dragnea a mai spus că s-a apucat de Youtube și de TikTok la recomandarea unui prieten, dar că nu ar avea de gând să facă bani din asta, fiind doar o plăcere și atât. El a povestit și când a gătit prima dată în viața lui.

„Eram la liceu, stăteam în cămin, iar mama mi-a zis mereu că e mai bine să ştii să găteşti pentru că aşa înveţi să trăieşti, să te chibzuieşti”, a spus Dragnea, conform sursei menționate mai sus.

Ulterior, a ajuns să gătească în pușcărie.

„Am gătit în cameră, pentru colegi. Ce am mâncat? Ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole. (…) Erau şi bucăţi de carne cu grăsime (râde). Şi tot în puşcărie am început să beau cafea. Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea. Într-o dumincă dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e. A fost ceva interesant”, a mai declarat fostul politician.

Când a ieșit de la Rahova, Dragnea avea 93 de kilograme. Ulterior, în libertatea, s-a îngrășat ajungând la un moment dat la aproape 120 de kg.

„Nu mă feresc,  nu mi-e ruşine să o spun, dar arătam ca dracu, ca un bursuc (râde). Greşeala mea… mai beam un şpriţ seara, mai făceam grătar cu prietenii. Acum am grijă ce mănânc, merg mult pe jos şi o să încep să joc tenis de câmp”, a spus el, potrivit Click

Preparatele pe care le gătește cel mai bine Dragnea sunt: spaghetele „cu un sos aparte”, puiul de curte la grătar cu ardei copţi, ardei graşi şi ardei kapia, roşii coapte la grătar cu mujdei şi mămăligă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: