Redactia.ro
Home » Monden » Chef Scărlătescu a găsit soluția pentru factura de gaze! Internetul a fost de acord!

Chef Scărlătescu a găsit soluția pentru factura de gaze! Internetul a fost de acord!

Toată lumea îl cunoaște pe Chef Cătălin Scărlătescu. Celebrul bucătar este renumit pentru simțul umorului și pentru faptul că urăște clătitele. Dar acum nu vom vorbi despre clătitele lui Scărlătescu, ci despre soluția ingenioasă pe care a găsit-o pentru a „rezolva“ factura la gaz.

Dacă ești tentat să crezi că și-a mai luat un job, răspunsul e nu. Cum nu? Nu! A decis, în schimb, să stea. Cum să stea? La căldură. Întrebările pot continua, dar mai bine vom divulga marele secret. Atenție! Stoc limitat.

Chef Scărlătescu a găsit soluția pentru factura de gaze! Internetul a fost de acord!

Cătălin Scărlătescu își pune problema facturii la gaz, la fel ca orice alt român. Nu contează câți bani ai, când factura e mare… nu-ți prea vine să zâmbești. Nici chef-ul nu a zâmbit în poză, căci de… nu e soluția ideală.

Scărlătescu a fost într-o mică plimbare, iar pe drum a găsit straie strămoșești. S-a întors la origini și s-a îmbrăcat din cap până-n picioare în lână. Cu căciulă de astrahan și cojoc de miel bârsan, cheful s-a spijinit într-un baston și n-a zâmbit.

Însă, a accesorizat această vestimentație sugestivă cu o pereche de ochelari de soare puși la gulerul bluzei și un ceas destul de scump. Bineînțeles că pe mâna dreaptă are renumitele brățări care îi oferă satisfacția câștigării atâtor sezoane de Chefi la cuțite.

Fanii bucătarului au fost în extaz. Fotografia a adunat peste 30k de aprecieri și sute de comentarii. Printre cele mai savuroase se enumeră:

O doamnă a postat în comentarii o fotografie cu ea purtând aceeași ținută, la care a adăugat „Și eu tot așa“. Un domn l-a complimentat sunându-i „Ce bine-ți șede“.

„Când faci dus sa pui si doua cratițe la înmuiat 😂“ „Cred că plătesc toate facturile ptr toate iarna ,la cat costă blana!“ „Păi dacă dumneavoastră v-ați ales ținuta asta 😂noi oamenii de rând ce ținută să purtăm 😂“ „Ar fi cazul să ne facem provizii de plapumă ciorapi din lînă și bundă“, „Wow! Costa mai mult decât facturile de gaze!!!“„Pune una sa fie și pt electricitate !!!🤣“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: