Redactia.ro
Home » Monden » Chef Scărlătescu are o relație foarte apropiată cu Gina Pistol. Ce spune că se va întâmpla după nașterea fetiței

Chef Scărlătescu are o relație foarte apropiată cu Gina Pistol. Ce spune că se va întâmpla după nașterea fetiței

Chef Cătălin Scărlătescu

Chef Scărlătescu, unul dintre cei mai simpatici jurați de la Antena 1 este încântat de vestea că Gina Pistol va deveni mămică. Drept urmare, maestrul bucătar a dezvăluit că o va întâmpina într-un anumit mod pe îndrăgita prezentatoare, atunci când vor reîncepe filmările.

Cum o va întâmpina maestrul bucătar pe Gina Pistol

Vestea că Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți a surprins pe toată lumea, inclusiv pe maestrul bucătar, Cătălin Scărlătescu, colegul de platou al frumoasei prezentatoare de la ”Chefi la cuține”. Odată cu revenirea filmărilor pentru ”Chefi la cutite” el știe cum să o întâmpine pe Gina Pistol.

“O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși”

”După data de 3 noiembrie pot să vă spun mai multe. Atunci începem filmările. Deocamdată, nu m-am întâlnit cu ea, dar mă pregătesc temeinic. Trebuie să iau de mâncare, să iau pampersi și tot ce îi mai trebuie. O să fiu cel mai atent coleg. O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși. Reîncep bucătăria, îmi dau restart. O să gătesc biscuiți cu mere. O să mă specializez în mâncăruri pentru bebeluși”a declarat Cătălin Scărlatescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

În momentul de față, Gina Pistol se poate considera o femeie realizată atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Aceasta va deveni mămică peste câteva luni, după ce a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley este foarte bucuroasă că va deveni mămică pentru prima oară, și deși este o perioadă dificilă, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, reușește să se mențină în formă și să arate incredibil de bine.

Recent, Gina a postat două fotografii pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată neagră, și care i-a scos  în evidență burtica de gravidă. Imediat, fanii acesteia au reacționat. Menționăm faptul că aceasta este prima imagine cu burtica pe care Gina o postează în mediul online.

Gina Pistol gravida

Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară

Deși în urmă cu câteva săptămâni în presă se zvonea că Gina ar fi însărcinată, nu au existat niciodată dovezi clare care să fi confirmat acest lucru. Ei bine, sătuli se pare de aceste speculații, Gina și Smiley au decis să posteze un vlog pe Youtube în care să vorbească deschis despre acest lucru.

Într-un vlog cei doi au vorbit despre momentul în care au aflat că vor avea un copil și despre cum îl vor crește. Vizibili emoționați, cei doi îndrăgostiți vor să se bucure de acest moment cu adevărat unic din viața lor, fără să-și afișeze prea mult sentimentele. Conform spuselor acestora, cei doi vor avea o fetiță peste patru luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: