Redactia.ro
Home » Monden » Chef Scărlătescu, detalii din intimitatea sa cu Doina Teodoru: „Deschidem o sticlă de vin și eu…“

Chef Scărlătescu, detalii din intimitatea sa cu Doina Teodoru: „Deschidem o sticlă de vin și eu…“

Mult prea râvnitul burlac, Chef Cătălin Scărlătescu este „luat“ de mai bine de un an. Doina Teodoru este femeia care i-a luat mințile celebrului bucătar. Sau să fie invers, oare?

Cei doi nu vorbesc despre relația lor. Deși și-au asumat relația și apar public împreună, păstrează amănunte din viața lor departe de ochii curioși ai publicului.

De curând, bucătarul și iubita sa au participat la emisiunea Prețul cel bun“, într-o ediție specială. Printre altele, Călălin Scărlătescu a făcut și o dezvăluire interesantă din relația pe care o are cu iubita sa.

„Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru îl ia la „rost“ pe Cătălin Scărlătescu

Actrița Doina Teodoru a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul iUmor. Tânăra a mărturisit în emisiune că uneori îl ia la roast pe iubitul său, care uneori nu se prinde.

Reacția lui Cătălin, a fost tipică lui. Bucătarul a făcut o glumă după declarația iubitei sale zicând: „Ce să mă mai ia ea la mișto, când eu sunt deja mișto?!“

Între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani. În urmă cu câteva luni, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că are o relație deosebită cu iubita lui.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Scărlătescu.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a mai zis chef-ul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: