Redactia.ro
Home » Monden » Chefi la cuțite | Povestea dureroasă a Loredanei Șerban i-a emoționat pe jurați. Are 44 de ani și este bucătar în Academia Forțelor aeriene Henri Coandă

Chefi la cuțite | Povestea dureroasă a Loredanei Șerban i-a emoționat pe jurați. Are 44 de ani și este bucătar în Academia Forțelor aeriene Henri Coandă

În episodul cu numărul 12 al sezonului 13 din emisiunea „Chefi la cuțite”, telespectatorii au avut ocazia să întâlnească o concurentă cu o poveste de viață care sfidează orice obstacol: Loredana Elena Șerban, o femeie de 44 de ani din Brașov, care lucrează ca bucătar în Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă.

Aducând în platoul emisiunii nu doar măiestrie culinară, ci și o poveste de viață impresionantă, Loredana a reușit să câștige simpatia publicului și respectul juraților.

Cine este Loredana Șerban de la Chefi la cuțite

Viața nu a fost mereu ușoară pentru Loredana. Cu ochii în lacrimi, aceasta a povestit despre anii petrecuți în Italia, unde a trăit alături de fostul ei soț și cei doi copii ai săi.

„Am decis să merg în străinătate în vizită. Am avut o prietenă în Italia și m-a chemat în vizită. N-a fost așa, am rămas 12 ani, pentru că prin intermediul ei l-am cunoscut pe fostul meu soț, italian. Aveam 24 de ani și din acea relație au venit pe lume și cei doi copii ai mei. Părinții nu prea au fost de acord, dar după aceea s-au obișnuit cu ideea.”, a povestit concurenta.

Totodată, Loredana a deschis un capitol dureros din trecutul său, rememorând pierderea tragică a părinților săi într-un accident. Aceste momente au lăsat o rană adâncă în sufletul ei, dar au și întărit-o, determinând-o să se agațe și mai puternic de viață și de pasiunile care o fac să meargă mai departe.

„Am avut o copilărie foarte dulce, părinții mei, care nu mai sunt, au lucrat la fabrica de ciocolată și bomboane. Din păcate, părinții mei au decedat amândoi când eu eram însărcinată cu fiica mea. Era ultima zi de muncă, practic nu trebuia să meargă la serviciu, dar a fost chemată pentru că se scotea un produs nou. La calea ferată, la 5 minute de casă, mașina în care se afla a fost lovită de tren. I-a făcut praf. Ne-a sunat directorul fabricii și mi-a zis ca mama, colega ei și soțul acesteia au decedat în accident.

Nu am putut veni la înmormântare. A fost un șoc care m-a marcat, dar mă bucur că fetița nu a pățit nimic, pentru că eram exact în ultimele zile de sarcină. Mama nu a văzut-o niciodată, a murit cu două săptămâni înainte să nasc. Dar se pare că Dumnezeu mi-a luat un înger și mi-a dat un altul”, a povestit, cu lacrimi în ochi, concurenta.

Ce le-a gătit juraților

În cadrul competiției, Loredana a ales să le pregătească juraților o rețetă tradițională românească, ciorba de perișoare. Alegerea sa nu a fost întâmplătoare, ci o reprezentare a rădăcinilor și a amintirilor sale pline de căldură familială. Prin acest preparat, Loredana a dorit să aducă în farfuriile juraților gustul autentic al unei mese pregătite cu dragoste și grijă, așa cum își amintește de la părinții săi.

„Sunt bucătar și lucrez la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, la popotă. Pregătesc pentru toți, ultima dată am lucrat pentru 95 de persoane dintre care 30 au fost americani. Efectiv au lins farfuria. Sunt singură în bucătărie, nu am ajutor. Gătesc de șase ani în bucătărie, dar pentru familie gătesc de o viață!”, a dezvăluit concurenta.

Prezentarea emoționantă și autenticitatea preparatului său au făcut-o pe Loredana să se distingă în cadrul competiției. Jurații „Chefi la cuțite” au fost impresionați nu doar de abilitățile ei culinare, dar și de puterea și reziliența ei în fața adversităților vieții. Ciorba de perișoare a fost apreciată pentru gustul său bogat și echilibrat, fiind un omagiu adus tradițiilor culinare românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: