Redactia.ro
Home » Monden » ”Chefi la cuțite”, 3 aprilie 2024 | Cine este Florin Mihuț, concuremtul care a gătit din scaunul cu rotile. Povestea tânărului te va emoționa până la lacrimi

”Chefi la cuțite”, 3 aprilie 2024 | Cine este Florin Mihuț, concuremtul care a gătit din scaunul cu rotile. Povestea tânărului te va emoționa până la lacrimi

GALERIE FOTO (5)

În seara zilei de 3 aprilie 2024, telespectatorii „Chefi la Cuțite”, popularul show culinar de la Antena 1, au fost martorii unei prezențe remarcabile: Florin Mihuț, un tânăr chef în scaun cu rotile, a adus în platou nu doar talentul său culinar, ci și o poveste de viață incredibilă care a impresionat profund atât juriul, cât și publicul.

La vârsta de 28 de ani, Florin s-a prezentat în fața juraților cu dorința de a găti Shakshouka, un preparat tradițional nord-african, demonstrând că pasiunea pentru gătit nu cunoaște limite. Ceea ce face povestea lui Florin cu atât mai remarcabilă este faptul că el este un sportiv de performanță, o realizare impresionantă având în vedere accidentul care l-a lăsat dependent de scaunul cu rotile.

Cine este Florin Mihuț

În timp ce pregătea cu măiestrie Shakshouka la bancul de lucru, Florin a împărtășit cu chefilor și cu telespectatorii momentele dificile prin care a trecut, de la viața activă de dinainte de accident până la adaptarea la noua sa realitate. Acesta a vorbit deschis despre dragostea sa pentru sport și cum a reușit să-și mențină pasiunea vie, transformându-și provocările în surse de motivație.

„În anul 2019, într-o vară, am făcut un accident de motocicletă și am rămas imobilizat în scaun cu rotile. Am căzut într-o curbă, nu știu ce s-a întâmplat, n-am avut nici viteză mare, m-am lovit cu spatele de parapet, mi-am secționat coloana și de atunci viața mea s-a schimbat.

M-am gândit că mai bine muram, îmi doream să nu mai fi trăit pentru că mă chinuiam și atunci care e scopul meu aici? Să mă chinui pe mine și pe alții? Acceptarea a fost cea mai grea pentru că nu vrei să accepți scaunul cu rotile. Eram dansator, iar faptul că nu pot merge m-a ucis. Tot ce făceam ținea de picioare. Nu mai puteam să fac nimic din ce făceam înainte. Prima jumătate de an a fost mai grea, până mi-am dat seama că există viață și așa”, a povestit concurentul.

„Am mai mare succes la fete în scaun cu rotile decât înainte, iar înainte făceam sală, eram atlet, aveam motor. Nu știu care e treaba!”, a mai adăugat tânărul în glumă.

Ce reacție au avut jurații de la Chefi la cuțite

Reacția juraților a fost una pe măsura așteptărilor, admirând nu doar abilitățile culinare ale lui Florin, dar și spiritul său neînfrânt. A fost o dovadă vie că, indiferent de obstacolele întâlnite în viață, pasiunea și determinarea pot duce la realizări remarcabile.

Florin Mihuț a devenit astfel o sursă de inspirație pentru toți cei care se confruntă cu adversități, arătând că limitele fizice pot fi depășite prin forța interioară și prin urmărirea pasiunilor. Povestea sa este un exemplu concret că, chiar și în condiții dificile, se pot atinge performanțe impresionante și se poate continua să se facă ceea ce iubește.

„Doamne, cât de complicat pare!”, a spus chef Orlando Zaharia, după ce a auzit povestea de viață incredibilă a lui Florin Mihuț.

„Ești incredibil, incredibil de puternic”, l-a completat chef Alexandru Sautner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: