Redactia.ro
Home » TV » Chefi la Cuțite, sezonul 12, a intrat abia în faza „grupelor”, la Antena 1, dar s-ar fi aflat deja câştigătorul

Chefi la Cuțite, sezonul 12, a intrat abia în faza „grupelor”, la Antena 1, dar s-ar fi aflat deja câştigătorul

Cine va prezenta noul sezon Chefi la cuțite

„Chefi la Cuțite” 2023, sezonul de toamnă, şi-ar fi aflat deja câştigătorul, deşi ne aflăm abia în faza „grupelor”, la Antena 1. Emisiunea a fost filmată în urmă cu câteva luni, astfel că a fost destul timp să „răsufle” cea mai importantă infirmaţie.

Se pare că, de data asta, a venit rândul ca Florin Dumitrescu să fie, cu adevărat fericit și, totodată, să-l egaleze pe Cătălin Scărlătescu, cu 3 victorii.

Janni Alexandridis ar fi câştigat Chefi la Cuțite, sezonul 12

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al show-ului Chefi la cuțite, informează Viperele Vesele, preluat şi de fanatik.ro. Jumătate grec, jumătate român, el a impresionat încă de audiții cu preparatele sale, el primind cuțitul de aur de la Dumitrescu.

”Farfurie cu iz asiatic. Bucătar”, spunea Florin Dumitrescu la audițiile pe nevăzute, despre felul de mâncare cu care venise grecul.

Cine este Janni Alexandridis?

Janni Alexandridis, despre care se zvoneşte că a câştigat Chefi la Cuțite, sezonul 12, s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă.

Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie.

Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, a rememorat, la preselecțiile Chefi la Cuțite 2023, posibilul câștigător Janni Alexandridis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: