Redactia.ro
Home » Monden » Cheloo are probleme de sănătate. Artistul suferă de o boală dificilă

Cheloo are probleme de sănătate. Artistul suferă de o boală dificilă

Cheloo are probleme de sănătate.

Cheloo are probleme de sănătate. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, iar de câțiva ani face parte din juriul iUmor. Cu toate astea, nu multă lume știe că rapperul suferă de o boală gravă. Despre ce este vorba?

Cheloo are probleme de sănătate. Artistul suferă de o boală dificilă

Cheloo are probleme de sănătate. Cheloo, după numele său real Cătălin Ștefan Ion a recunoscut că suferă de o boală pe care a preferat să o țină ascunsă mulți ani de zile. Se știe deja că artistul este unul dintre cele mai controversate vedete din România. Cu toate că s-a aflat în atenția presei de-a lungul anilor, Cheloo a reușit să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Rapperul a recunoscut în emisiunea iUmor că se confruntă cu o problemă de sănătate dificilă.

Acesta a declarat că suferă de daltonism, având mari probleme în distingerea culorilor verde și roșu. Daltonismul este o stare patologică, iar prin această boală vederea cromatică este tulburată și nu permite pacientului să deosebească unele culori de altele, mai ales la culorile verde și roșu. Chiar și așa, boala nu l-a ținut pe loc pe celebrul artist. Vedeta și-a luat permisul de conducere, deși medicii oftalmologi au păreri împărțite când vine vorba de permiterea daltoniștilor de a fi șoferi.

Care este pasiunea lui Cheloo

Spre surprinderea tuturor, Cheloo este pasionat de competiții de off road. Pasiunea pentru mașini 4X4 și competițiile off road este una veche pentru juratul de la Antena 1. În 2006 s-a înscris pentru prima dată la un open pe lângă campionatul național, iar de atunci a participat ca pilot și copilot, alături de piloți cunoscuți. ”E proiectul lui Mihai Ban și am fost invitat în ultimele secunde, după ce toată munca și toată treaba s-a depus, s-a făcut cererea și am fost invitat și eu. (…) Sunt începător, să nu aveți așteptări. În afară de Mihai Ban nu trebuie să aibă nimeni așteptări. Trebuie să menționez, nu am niciun merit la capitolul acesta. Nu eu am făcut istoria auto în ultimii 60 de ani. Suntem primul echipaj românesc 100% la clasa auto. Pentru asta ne ducem anul acesta, ca să fim primii și după aceea o să câștigăm Dakar-ul.”, a povestit Cheloo.

Așa cum ne-a obișnuit, artistul s-a amuzat pe seama atribuțiilor și rezultatelor sale de copilot. ”Înainte de start, cu 30 de minute, iau briceagul, tai roțile celor care par a fi competitivi. După aceea am de ghidat pilotul ca să ajungem la finish, să nu dormim săptămâni în deșert. Am de dat la lopată, în caz că ajungem în nisip, și am de luat pentru Mihai Ban absolut obligatoriile penalizări. Eu l-am forțat să devină mult mai bun de când e cu mine în mașină. El nu are de bătut ceilalți concurenți, are de bătut și copilotul la puncte.I-am dat cele mai mari penalizări din viața lui, dacă nu singurele. Mă mândresc cu asta, sunt un element extraordinar în cariera lui. Suntem campioni la penalizări în Europa, e numai meritul meu. Salut inconțientul lui Mihai Ban pentru că m-a invitat la primul concurs și toată lumea s-a șocat: ”Cum, ai venit cu începătorul?”, a mai explicat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: