Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo

Ce s-a ales de Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo

Ce s-a ales de Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo. Prima soție a divorțat de artist în urma unui scandal monstru.

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut de toată lumea după numele de scenă Cheloo și unul dintre membrii trupei ”Paraziții”. Deși este de ani buni jurat la iUmor, dar și artist, deci mai mereu în lumina reflectoarelor și în atenția publicului, Cheloo a reușit să își țină cât de cât departe de ochii curioșilor viața din spatele camerelor de filmat.

Ce s-a ales de Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo

Însă nu la fel a fost și cu relația cu Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, cea care a fost prima soție a rapperului, dar și femeia care l-a făcut tată pentru întâia oară, dăruindu-i un fiu! Cheloo își trăiește viața în discreție, astfel că foarte puțini știu că nu de mult el a devenit tată, pentru a doua oară, după ce s-a despărțit de fosta soție, Daniela Niculescu.

Interesant este că și pe fosta sa soție o chema tot Daniela. Mai exact, Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, a fost femeia cu care artistul a ajuns prima dată la altar.

Însă au divorțat după un mare scandal în 2012, când s-a aflat că soția lui Cheloo se afla în depresie și devenise și consumatoare de droguri.

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, ajunsă la dezintoxicare

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo din anii tinereții, a declarat că amfetamina a fost la un pas să îi distrugă viața, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția.

Dacă în relația cu Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, lucrurile nu au funcționat, cu noua iubită, Dana Elena, totul stă cu totul diferit, iar viața sa intimă a rămas intimă. S-a aflat doar că are un băiat cu prima lui soție, iar cu actuala iubită o fetiță și un băiețel.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, plângere împotriva artistului

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, și artistul s-au căsătorit în 2007. Cei doi au împreună un copil. Tânăra i-a dăruit rapperului un fiu pe nume Ștefan.

În urma unui scandal domestic, Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, dar și artistul au fost reclamați de vecini și amendați de poliție. În conflictul de atunci au fost implicați chiar și părinții Danielei.

În 2010, o altă ceartă între Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, și rapper a afectat foarte mult starea cuplului. Atunci, Cheloo n-a mai răbdat și a plecat de acasă, părăsind-o pe femeie. Atunci a fost momentul în care Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, care încă era în acte soția artistului, a făcut plângere pentru abandon familial împotriva rapperului.

Tot în vremea tinereții, Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo a devenit dependentă de heroină. Tânăra a fost internată chiar și la Spitalul Floreasca.

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo din tinerețe, pleca

Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, a luat o decizie categorică ca să scape de problema drogurilor. Femeia s-a internat o perioada lunga într-o clinică de dezintoxicare din Elveția, unde și-a tratat dependența de droguri.

Pentru acest “obicei”, Daniela Niculescu l-a considerat vinovat tot pe Cheloo. Tânăra a considerat că acesta i-ar fi bulversat total viața.

Din ultimele informțaii despre Daniela Niculescu, iubita lui Cheloo, fosta soție a artistului s-a stabilit în prezent în Spania, alături de noul ei iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: