Redactia.ro
Home » Monden » Cher, mărturii sfâșietoare despre ultima vizită în casa Tinei Turner. Ce i-a spus prietena ei cu puțin timp înainte să moară: „Sunt gata cu toate. Nu mai vreau să îndur”

Cher, mărturii sfâșietoare despre ultima vizită în casa Tinei Turner. Ce i-a spus prietena ei cu puțin timp înainte să moară: „Sunt gata cu toate. Nu mai vreau să îndur”

Cher, mărturii emoționante despre ultima vizită în casa Tinei Turner. Ce i-a spus prietena ei cu puțin timp înainte să moară: „Sunt gata cu toate. Nu mai vreau să îndur”

Cher, mărturii sfâșietoare despre ultima vizită în casa Tinei Turner. Iată ce i-a spus prietena ei cu puțin timp înainte să moară!

Cher, mărturii sfâșietoare despre ultima vizită în casa Tinei Turner

Cele două cântărețe legendare s-au întâlnit acasă la Tina Turner, în Elveția, înainte ca aceasta să își încheie călătoria în lumea noastră. Vedeta, în vârstă de 77 de ani, își amintește cu bucurie de ultimele momente petrecute alături de Tina Turner, celebrând o prietenie de durată.

Cântăreața cu hit-ul „Believe” a dezvăluit că a avut privilegiul de a petrece timp de calitate cu cântăreața iconică înaintea morții acesteia, în vârstă de 83 de ani, confirmată de publicistul Bernard Doherty pentru people.com. Deși Turner suferea de o „boală îndelungată”, Cher a declarat că, în ciuda stării sale de sănătate precare, prietena sa era „foarte fericită”.

„Am început să o vizitez deoarece mi-am spus: „Trebuie să investesc timp în prietenia noastră, să știe că nu am uitat-o'”, a adăugat Cher.

„Așa că am mers în vizită și petreceam timp cu ea, iar asta o făcea fericită.”

Ce i-a spus prietena ei cu puțin timp înainte să moară

Turner i-a spus lui Cher că nu poate petrece prea mult timp împreună, dar, după cinci ore, cele două râdeau în hohote. Cher a mărturisit că prietena sa se distra în ciuda stării grave de sănătate și a dorinței de a-și ascunde suferința de lume.

Deși cauza morții lui Turner nu a fost încă dezvăluită, aceasta s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate începând din 1978, când i s-a diagnosticat hipertensiunea arterială.

În 2013, la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu soțul ei, Erwin Bach, în vârstă de 67 de ani, Turner a suferit un accident vascular cerebral.

Datorită efectelor secundare neplăcute ale tratamentului inițial, Turner a apelat la remedii homeopate, care au agravat boala și au dus la insuficiența renală totală.

În aprilie 2017, Bach și-a donat propriul rinichi soției sale. Deși intervenția a fost în mare parte un succes, Turner a continuat să experimenteze simptome ușoare, cum ar fi greața și amețelile, conform unei interviuri acordate European Kidney Health Alliance.

Tina Turner s-a confesat prietenei ei, Cher: „Sunt gata cu toate astea. Nu mai vreau să îndur asta”

În declarația ei de miercuri, Cher a menționat faptul că Turner „avea un aparat de dializă în casă” în timpul întâlnirii lor, dar a adăugat că aceasta era „atât de puternică” și a luptat „împotriva bolii timp îndelungat”.

„Dar știu că, spre final, mi-a spus odată: „Sunt gata cu toate astea. Nu mai vreau să îndur asta”, a spus Cher despre Turner.

Cunoscute drept „Regina rock ‘n’ roll-ului”, Turner și Cher au cântat împreună în anii ’70. Cele două legende s-au întâlnit în perioada în care Turner era încă căsătorită cu primul ei soț, un producător muzical abuziv. Cher a povestit cum Turner era „liberă” după ce a părăsit căsătoria abuzivă în 1978, iar prietenia lor s-a apropiat din ce în ce mai mult.

Eram atât de fericită. O puteam vedea cum respiră adânc. Noul ei început era ca o gură mare, plină de aer proaspăt”, a spus Cher.

În interviul acordat postului de televiziune MSNBC, Cher a dezvăluit că Turner i-a dăruit o pereche de pantofi cu toc înalt cu numele „Tina Turner” înainte de plecare, ca o amintire de preț.

„Era o forță adevărată. Sincer, cred că s-a confruntat cu totul în față”, a adăugat Cher în omagiul său adus lui Turner.

„Nu s-a oprit niciodată. Poate că nu a câștigat fiecare bătălie, dar a luptat în fiecare război. Lupta pentru tot ce credea. Uneori mi-a dat multă putere, iar eu i-am dat multă putere și ei.”

Sursa foto: guardian.ng

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: