Redactia.ro
Home » Monden » Chiar de Crăciun, Cristina Cioran a ajuns la spital cu fetița sa. Ema nu se simțea deloc bine

Chiar de Crăciun, Cristina Cioran a ajuns la spital cu fetița sa. Ema nu se simțea deloc bine

GALERIE FOTO (2)

Primul Crăciun alături de fiica sa nu s-a desfășurat tocmai bine pentru Cristina Cioran. Au făcut bradul, s-au bucurat de liniștea oferită de aceste momente speciale, însă Ema dădea semne că nu se simte deloc bine. Prezentatoarea nu a stat pe gânduri și s-a dus imediat la spital, iar medicii de acolo aveau să-i dea o veste neașteptată.

Chiar de Crăciun, Cristina Cioran a ajuns la spital cu fetița sa. Ema nu se simțea deloc bine

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, fiind o mămică cât se poate de mândră și fericită. După ce problemele de sănătate ale Emei s-au rezolvat, prezentatoarea și partenerul său, Alexandru Dobrescu, au putut să se bucure în liniște de viața lor de familie. Au așteptat sărbătorile cu nerăbdare, însă chiar în ziua de Crăciun au fost nevoiți să meargă de urgență la spital.

Micuța Ema nu se simțea deloc bine, așa că mama sa a vrut să se asigure că totul este în regulă. Pe lângă investigațiile de rutină, medicii au decis să-i facă fetiței și un test COVID, care a ieșit pozitiv. Nu doar bebelușul fusese infectat, ci și mama sa.

Astfel, cadrele medicale au decis că cea mai bună variantă pentru Cristina și fiica sa este să rămână sub observație în zilele ce vor urma. Ema avea și o ușoară insuficiență respiratorie, așa că evoluția sa trebuia atent supravegheată.

Cristina Cioran a povestit totul în mediul online

Acum, cele două se simt mult mai bine și Cristina Cioran a oferit detalii despre această întâmplare în mediul online. Chiar dacă perioada sărbătorilor de iarnă nu a decurs după cum și-a propus, se simte norocoasă că este alături de micuța sa și că trec împreună peste acest impas.

Cel mai probabil, Anul Nou le va găsi în izolare, însă mai puternice și mai pregătite să înfrunte orice altă problemă vor întâmpina în viitor.

Cristina a ținut să le mulțumească pe această cale și celor care au urmărit-o cu interes în aceste zile, deoarece apropiații săi au fost foarte îngrijorați pentru starea sa de sănătate și a Emei. A primit multe mesaje și încurajări, fapt ce a bucurat-o nespus.

„Primul nostru Crăciun împreună! În prima zi de Craciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la Spitalul Județean Constanța. Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie. De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă. E a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou. Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, este mesajul scris de Cristina Cioran pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: