Redactia.ro
Home » Sport » Chipciu semnează cu CFR Cluj! Șumudică l-a ratat pe mijlocaș

Chipciu semnează cu CFR Cluj! Șumudică l-a ratat pe mijlocaș

Chipciu semnează cu CFR Cluj!

Chipciu semnează cu CFR Cluj! Potrivit Digi Sport, mijlocașul s-a înțeles cu echipa condusă de Dan Petrescu și astăzi se va alătura lotului.

Alex Chipciu a decis până la urmă să joace pentru campioana României. Chiar dacă era dorit de Marius Șumudică la Gaziantep, a preferat să revină în Liga I. Turcii i-ar fi oferit un salariu mai mare. Între 500.000 de euro şi 600.000 de euro pe an. Românul a decis totuși să joace pentru o echipă care are șanse la titlu și care evoluează și în cupele europene. Se pare că astăzi va ajunge în cantonametul din Spania și va semna și contractul pe o perioadă de doi ani și jumătate. CFR a reușit să-l aducă liber de contract, Anderlecht acceptând să-i dea drumul. Chipciu a decis să plece de la belgieni, unde în ultima perioadă a fost mai mult rezervă.

Chipciu a ajuns la Anderlecht în 2016

Alex Chipciu, în vârstă de 30 de ani a ajuns la Anderlecht în 2016. Belgienii au plătit 3 milioane de euro celor de la FCSB. Apoi a fost împrumutat la Sparta Praga. În acest moment cota mijlocașului român este de 800.000 de mii de euro.

„El nu a jucat de mult timp. Să vedem dacă se va adapta și când va intra în ritm. El s-a antrenat cu o echipă serioasă, dar ultima oară a jucat în luna mai. Este o pauză foarte mare de atunci. Este foarte greu! Eu am stat câteva luni în Anglia, că nu-mi veniseră actele, m-am antrenat cu echipa, dar nu mai driblam pe nimeni. Nu mai eram eu!”,a declarat fostul internațional, Ilie Dumitrescu.

Citește și: Simona Halep a ratat semifinalele la Adelaide! A pierdut șapte game-uri la rând!

Loading...