Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a ratat semifinalele la Adelaide! A pierdut șapte game-uri la rând!

Simona Halep a ratat semifinalele la Adelaide! A pierdut șapte game-uri la rând!

Simona Halep a ratat semifinalele la Adelaide

Simona Halep a ratat semifinalele la Adelaide! Românca a pierdut 4-6, 2-6 în fața jucătoarei din Belarus, Aryna Sabalenka.

Simona Halep a fost aproape de nerecunoscut în meciul cu Sabalenka ( locul 12 WTA), fiind eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide. Meciul în care campioana de la Wimbledon a pierdut nu mai puțin de șapte game-uri la rând, nu a durat decât o oră și 10 minute. Simona Halep a ratat un break în primul set, la scorul de 2-2, iar de acolo a început dezastrul. Nimic nu i-a mai ieșit. Supărată a dat și cu racheta de pământ. Fără prea mare greutate, jucătoare din Belarus a condus cu 4-2. Simona a egalat la 4, dar până la final Sabalenka a luat setul. În actul secund, constănțeanca a fost condusă cu 5-0.

Darren Cahill nu a putut să o ajute

Antrenorul Simonei, Darren Cahill a încercat să-și ajute eleva, dar fără succes. În primul set când scorul era egal, 4-4 australianul a avut un dialog scurt cu Halep.

”Servește de acum ca pe zgură. Dă mai mult efect, fii mai agresivă, servește mai pe corp și joac-o mai mult pe forehand. Trebuie să faci asta pentru că reverul Arynei este mult mai solid. Bravo, pentru cum ai atacat la ultimul serviciu, pe retur. Fii mai calmă și concentrează pe ce ai de făcut”, i-a transmis Cahill.

Următorul turneu unde va juca Simona Halep este Australian Open.

Citește și: România știe cu cine va juca la turneul preolimpic! Coreea de Nord s-a retras

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: