Redactia.ro
Home » Știri » Chipul unui rechin de adâncime cu ochi proeminenți și „zâmbet” terifiant. A fost prins în Australia 

Chipul unui rechin de adâncime cu ochi proeminenți și „zâmbet” terifiant. A fost prins în Australia 

Un rechin de adâncime cu ochi proeminenți și „zâmbet” terifiant a fost prins în Australia. Iată detaliile!

Un Rechin cu înfățișare de coșmar a fost prins în Australia

Rechinul prins în Australia are o înfățișare de coșmar! Acesta are ochi uriași, proeminenți și sticloși și o gură care se încovoaie înfiorător în sus, pentru a arăta un zâmbet bolnav cu dinți mici și ascuțiți.

Un pescar pe nume Trapman Bermagui a distribuit luni pe Facebook o fotografie a rechinului, ceea ce a stârnit mii de reacții din partea utilizatorilor de rețele sociale.

În postare se menționează că rechinul a fost găsit la 650 de metri sub nivelul mării: „Chipul unui rechin cu pielea aspră din adâncuri”.

Bermagui a declarat pentru USA TODAY că rechinii de mare adâncime sunt obișnuiți pe coasta de sud-est a Australiei, de obicei în ape mai adânci de aproximativ 500 de m. Cu toate acestea, deoarece apa este atât de adâncă, pescarii nu prind de obicei aceste tipuri de rechini, a adăugat el. Utilizatorii de pe rețelele de socializare cred că este un rechin de tip cookie, însă pescarul a împărtășit o fotografie a unuia și a spus că cea mai recentă captură nu arată la fel.

Rechinul cântărește aproximativ 33 de kilograme și are 1,5 metri lungime

Potrivit lui Bermagui, creatura marină cântărește aproximativ 33 de kilograme și are 1,5 metri lungime.

Pescarul care a împărtășit fotografia rechinului a spus că există reguli care permit o captură mică de rechini săptămânal, care include o duzină de specii diferite.

Dacă este vorba de un câine de mare, aparent un alt nume pentru rechinul cu piele aspră, acesta este listat ca fiind amenințat de Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii.

 

Etichete: