Redactia.ro
Home » Monden » Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția. Femeia a cerut emiterea unui ordin de protecție

Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția. Femeia a cerut emiterea unui ordin de protecție

Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția

Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția. Prezentatorul tv va ajunge mâine, în fața judecătorilor, după ce a fost acuzat de violență domestică. Soția sa, Iuliana, l-a dat a făcut plângere împotriva lui Sabbagh la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile.

Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția. Femeia a cerut emiterea unui ordin de protecție

Christian Sabbagh, acuzat că și-a maltratat soția. Christian Sabbagh s-a căsătorit cu Iulia în 2019 și au împreună un băiețel, iar în 2017 s-au cununat civil. Recent, prezentatorul tv a fost acuzat de Iulia că a maltratat-o. Mai mult, aceasta a cerut ajutorul judecătorilor, pentru emiterea unui ordin de protecție. Joi, 7 octombrie, Christian Sabbagh va ajunge în fața judecătorilor, fiind acuzat de violență domestică.

Iuliana Sabbagh a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care femeia a decis să ceară ordinul de protecție, mai ales că nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme. Documentul de acest gen se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol.

Conform legii, „ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii: a) evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate; b) reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului. c) limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;
d) cazarea/plasarea victimei, cu acordul acesteia, şi, după caz, a copiilor, într-un centru de asistenţă;

e) obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;

f) interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;

g) obligarea agresorului de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere; Această obligație nu se aplică în prezent.

h) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima; i) obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute;

j) încredinţarea copiilor minori sau stabilirea reşedinţei acestora. Alin 3 – Prin aceeaşi hotărâre, instanţa poate dispune şi suportarea de către agresor a chiriei şi/sau a întreţinerii pentru locuinţa temporară unde victima, copiii minori sau alţi membri de familie locuiesc ori urmează să locuiască din cauza imposibilităţii de a rămâne în locuinţa familială”.

Christian Sabbagh a cunoscut-o pe Iulia în perioada în care era căsătorit cu Louise, fosta soție. Deși între ei există o diferență de vârstă de 19 ani, Iulia și Christian s-au plăcut foarte mult și și-au construit o famlie împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: