Redactia.ro
Home » Știri » Amenințat de traficanții de droguri! Soția și fiica lui Christian Sabbagh au fost urmărite de câțiva indivizi

Amenințat de traficanții de droguri! Soția și fiica lui Christian Sabbagh au fost urmărite de câțiva indivizi

GALERIE FOTO (9) Amenințat de traficanții de droguri! Soția și fiica lui Christian Sabbagh au fost urmărite de câțiva indivizi

Amenințat de traficanții de droguri! Soția și fiica lui Christian Sabbagh au fost urmărite de câțiva indivizi. Soția si fiica acestuia au fost urmărite de câțiva indivizi care au fost clienți ai emisiunii „Sabbagh în Acțiune”.

Amenințat de traficanții de droguri! Soția și fiica lui Christian Sabbagh au fost urmărite de câțiva indivizi

Prezentatorul de știri, Christian Sabbagah este cunoscut pentru anchetele sale jurnalistice, mai ales din emisiunea pe care o are, Sabbagah în acțiune, unde rezolvă cazuri periculoase din România.

Deși jurnalistul a mai fost amenințat în trecut din cauza operațiunilor sub acoperire făcute, acestuia nu i-a fost teamă niciodată de amenințările celor implicați.

Dar, în urmă cu două săptămâni soția sa, Iulia Sabbagh și fiica sa, au fost urmărite  în timp ce se întorceau de la grădiniță de câțiva indivizi. Jurnalistul a publicat întregul eveniment pe pagina oficială de Facebook.

Mesajul postat de jurnalist

„In urma cu doua saptamani, sotia a fost filata cand o ducea pe Anais la gradinita si o lua. Nu li s-a intamplat nimic rau pentru ca in zona se construieste un bloc, iar muncitorii imi cunosc familia. Astazi dimineata am aflat ca cei care o urmareau sunt niste traficanti de droguri, clienti ai emisiunii „Sabbagh in Actiune”. De altfel, amenintarile anonime, primite de-a lungul ultimelor luni, iata, au incercat sa fie puse in practica. Politia deja investigheaza acest caz si le multumesc oamenilor legii pentru operativitate!”, a scris Sabbagh pe pagina de Facebook.

Christian Sabbagh a primit mesaje de amenințare cu moartea

În urmă cu patru ani, jurnalistul a fost amenințat cu moartea din partea unei persoane anonime pe Facebook.

Cer public Politiei sa ia masurile legale! Stiu cine sunt cei aflati in spatele acestui mesaj, stiu unde am actionat sambata noaptea si, la fel de bine stiu…cine sunt cei care incearca sa faca presiuni, astfel incat flagrantul realizat in Centrul Vechi, sa nu fie difuzat la televizor! Poate ca ei nu au retinut un lucru! Nu ma vand, nu am pret si nici nu cunosc termenul „spaima” ! Cu atat mai mult, cu cat parintii mei sunt morti ! Pentru ca ei sa se odhineasca linistiti, sunt in stare de multe …”, A scris Sabbagh pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini