Redactia.ro
Home » Monden » Christian Sabbagh, prima reacție după ce s-a aflat că a fost violent cu soția sa. Cum se apără prezentatorul. „Dosarul își urmează cursul”

Christian Sabbagh, prima reacție după ce s-a aflat că a fost violent cu soția sa. Cum se apără prezentatorul. „Dosarul își urmează cursul”

Christian Sabbagh a intart în atenția presei în urma ultimelor informații legate de căsnicia sa. Se pare că prezentatorul de televiziune și-ar fi agresat fizic soția, lucru conformat prin acte dovedioare ale autorităților. Abia acum, Christian Sabbagh a venit cu o reacție la informațiile apărute în presă.

Christian Sabbagh și-a agresat soția? Cum se apără?

Christian Sabbagh încearcă să „dreagă busuiocul” și a venit cu prima reacție legată de scandalul iscat în presă. Acesta este acuzat de agresiuni asupra soției sale Iulia. În lumea mondenă s-au scurs informații oficiale prin care femeia ar fi depus plângere la poliție, ba chiar ar fi vrut să aibă un ordin de restricție împotriva soțului ei.

Christian Sabbagh a precizat că a fost un simplu conflict și că totul ar fi pornit de la o criză de gelozie a soței sale. El susține că cearta a degenerat și cei doi au ajuns în fața polițiștilor. Christian Sabbagh a spus că nu este pentru prima dată când soția sa este geloasă și recurge la gesturi exagerate.

Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori și admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică.

M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică? Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…„, a spus Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh susține că nu a fost violent

Christian Sabbagh susține cu tărie că nua fost vorba de violență fizică, ci doar de o ceartă. El a spus că nu este un om violent și că ea a vrut să își retragă plângerea, dar acest lucru nu mai este posibil.

Nu am lovit-o, nu am împins-o… Cearta e însă o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…

A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e… O să ăi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal.”, susține Christian Sabbagh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: