Redactia.ro
Home » Monden » Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă celebra artistă

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă celebra artistă

GALERIE FOTO (7) Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut! Celebra artistă continuă să-și surprindă fanii. Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele, iar pe lângă asta, vedeta a ales să poarte un stil vestimentar departe de vremurile în care făcea furori cu aparițiile sale. Cum a fost surprinsă artista?

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă celebra artistă

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut! Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Christina Aguilera pare că a lăsat deoparte toate grijile ce țin de imaginea sa și se afișează în cele mai surprinzătoare ipostase. Artista a cam obosit să ține atâtea diete, iar acum arată ca o femeie obișnuită cu o situație financiară modestă, și nu posesoarea unei averi de 170 de milioane de dolari. Recent, Christina Aguilera a fost surprinsă într-un trening larg, iar pe deasupra avea un hanorac cu glugă trasă pe cap, purtând în picioare șlapi.

Dacă în urmă cu câțiva ani își făcea aparițiile precum o divă, acum pare să nu o mai intereseze de aparițiile sale. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce se îndrepta spre aeroportul din Los Angeles, alături de soțul ei. Silueta trasă prin inel de odinioară a dispărut, iar Christina Aguilera s-a lăsat în voia sorții.

Deși a încercat să ajungă la greutatea de altădată, vedeta nu a mai reușit. În 2010, artista șoca pe toată lumea cu aparițiile sale în public. Christina a apărut cu 30 de kilograme în plus, după ce trecuse printr-o perioadă dificilă. Divorțul de Jordan Bratman a determinat-o pe Chris să intre în depresie. Ulterior, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Matthew Rutler, cu care formează un cuplu de 10 ani.

Christina Aguilera s-a luptat cu depresia

În ultimii ani, Christina Aguilera a suferit o transformare majoră. Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu ea. De la o femeie superbă, slabă, artista a ajuns să se luptă cu kilogramele în plus. După succesul primului hit, producătorii și oamenii care se ocupau de imaginea artistei au ajuns la concluzia că Aguilera nu este foarte sexy, așa că i-au angajat un nutriționist. Deși aceasta a refuzat, până la urmă s-a lăsat convinsă, iar aceasta s-a transformat într-o adevărată divă. În 2002 și-a început relația cu Jordan Bratman, iar o perioadă greutatea sa a fost constantă. În 2005 s-a căsătorit cu Jordan, iar în 2007 a adus pe lume primul său copil. Deși s-a îngrășat, artista a revenit la formele inițiale. „Am pus pe mine 20 de kilograme, insa mi-am dorit ce e mai bine pentru bebe. Acum insa ma apuc de treaba”, declarat blonda pe atunci.

În 2010 a divortat de soțul ei, iar albumul lansat a fost un eșec total. Aceste două și-au pus amprenta asupra psihicului și fizicului artistei, care a slăbit foarte mult. Când toată lumea credea că și-a revenit, Christina a început o relație cu Matt Rutler, iar în șase luni s-a îngrășat enorm. Ulterior, aceasta a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și să a avut gânduri negre. „Ma lupt cu depresia, dar mi se pare fascinant ca am aceste ganduri negre si sunt recunoscatoare pentru asta. Sunt de acord cu faptul ca niciodata nu am ales cel mai sigur mod de a trai sau de a ma exprima, dar, sincer, nu as schimba asta pentru nimic in lume”, declara artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: