Redactia.ro
Home » Știri » Christina Ich, in lacrimi. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă: “Am început să țip”

Christina Ich, in lacrimi. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă: “Am început să țip”

Celebra Christina Ich, în lacrimi pe rețelele de socializare. Iubita lui Alex Pițurcă a fost amendată de Poliția Română. 

 

Ce a pățit iubita lui Pițurcă

 

Christina Ich a fost amendată de un polițist, după ce aceasta ar fi condus în timp ce aceasta stătea pe telefon. Celebrul influencer s-a descărcat în fața fanilor ei, la secțiunea de InstaStory, unde aceasta a izbucnit în plâns. Vedeta le-a mărturisit fanlor că se simte înjosită de Poliția Română, iar polițistul care a amendat-o a nedreptățit-o.

Iubita lui Alex Pițurcă s-a apărat în fața polițistului și în fața fanilor. Christina Ich a mărturisit că avea telefonul în mână în timp ce conducea pentru că avea nevoie să găsească o farmacie și încerca să o găsească. Mulți internauți susțin că aceasta făcea story-uri, dar vedeta a negat acest lucru.

„Băi, câtă nesimțire! (…) Omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă. Ia-mi și puncte. I-am zis: Ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: Ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu! Băi, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada. Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: Îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic”, a mărturisit Christina Ich la secțiunea de InstaStory, moment în care a izbucnit în plâns.

Vedeta a șters ulterior videoclipurile în care plângea și le-a oferit mai multe explicații fanilor. Internauții au criticat-o pe vedetă.

 

,,Avea un aer de superioritate”

 

Christina Ich a vorbit despre polițistul care a amendat-o. Iubita lui Pițurcă a mărturisit că polțistul care a amendat-o era foarte rău și modul cum s-a comportat cu ea a afectat-o.

Influencerul speră să-l vadă din nou într-o intersecție și să vorbească din nou cu acesta. „Plângeam în hohote! Nu asta e problema. Mi-a dat mai multe puncte decât prevede legea, dar modul cum a vorbit cu mine m-a enervat, d-aia am început să plâng. Ăsta (n. red. polițistul) era și nereușit și rău, avea un aer de superioritate”, a ținut să adauge Christina Ich.

Într-un InstaStory, vedeta a mărturisit că s-a simțit umilită de Poliția Română  după ce a primit amendă pe nederpt. Ulterior, aceasta și-a retras declarațiile în această privință.

„Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia sa-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere”, a povestit Cristina Ich pe contul ei de socializare”, a mai spus vedeta.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: