Redactia.ro
Home » Monden » Christina Ich, prima apariție după perfuzii. Cum arată acum iubita lui Pițurcă

Christina Ich, prima apariție după perfuzii. Cum arată acum iubita lui Pițurcă

Christina Ich și-a speriat fanii după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu perfuzii în mână. Frumoasa vedetă a venit cu noi informații pentru fani astăzi și le-a vorbit deschis despre starea sa de sănătate. 

 

Christina Ich a trecut prin momente cumplite

 

 

Influencerul Christina Ich a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut și le-a explicat fanilor de ce a avut nevoie de branulă. Una dintre cele mai iubite vedete din România, Christina Ich și-a format o adevăratăc omunitate pe rețelele de socializare. Fanii îi urmăresc atent activitățile în fiecare zi.

Christina Ich nu ezită să le arate fanilor și momentele rele din viața ei. Vedeta nu se ferește să discute și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Iubita lui Pițurcă le-a dat fanilor seriosase motive de îngrijorare, după ce ieri s-a afișat pe rețelele de socializare cui perfuzii în mână.

„Din nou. Revin cu forțe proaspete”, scria Cristina Ich în dreptul imaginii postate la InstaStory, ieri.

 

Christina Ich suferă de anemie

 

 

Influencerul suferă de anemie. Vedeta le-a oferit mai multe informații azi fanilor în legătură cu starea sa de sănătate. Astfel, partenera lui Alex Pițurcă a le-a explicat fanilor că s-a confruntat din nou cu o anemie. De aceea, frumoasa vedetă a avut nevoie să se vitaminizeze. Din fericire, potrivit spuselor ei, Cristina Ich simte că parcă a înviat acum.

„M-am trezit, parcă am înviat după Fier si vitamine. Da, cu anemia mea și lipsa de vitamine. Mulțumesc că v-ați făcut griji pentru mine, dar sunt mult mai bine. Încă mai am branula, pentru că trebuie să mă vitaminizez și astăzi. Ar trebui o săptămâna, dar nu mai rezist cu branula, pentru că mă doare foarte tare, așa că trei zile și pe urmă sunt bombă”, a spus frumoasa vedetă pe InstaStory.

Christina Ich a mărturisit în online că a fost nevoită să stea cu branula în mână timp de o săptămână pentru a i se administra doza de vitamine și fier.

 

 

Christina Ich a avut probleme cu legea

 

 

Frumoasa Cristina Ich, cunoscuta vloggerita in Romania are probleme cu legea. Aceasta a fost trasa pe dreapta de un “pusti cordit”, cum a preferat sa ii spuna unui politest aflat in misiune in controlul traficului din Bucuresti.

 

Un “pusti cordit” a fost politistul care a indraznit sa o opreasca pe influencerita si sa ii tranteasca o amenda pentru folosirea telefonului in timp ce conducea. Criza de nervi pe care a avut-o frumoasa vloggerita a fost imortalizata intr-un live pe Instagram. ”M-am enervat acum cu niște polițiști… Băi, câtă nesimțire, frate, că te uiți la Waze! Zic: ”Unde vrei să-mi pun Waze-ul?” Că îl aveam în mână. Băi omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok, ia-mi și permisul, ia-mi 10 puncte… 6… Zice: ”ți-am dat 9”!… Dar dă-mi câte vrei tu… Bă, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Efectiv, îmi venea să-i sparg capul. Trebuia să ajung urgent undeva, nu știam strada și eu i-am semnat, aveam nervi și i-am făcut o semnătură… Îți fac alt proces verbal. Dar pentru ce să-mi faci, nu ți-am făcut, nici nu ți-am zis nimic, pentru ce să-mi faci tu alt proces verbal. Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia să-i fac reclamație! Bi, și cum s-a comportat, ați fi făcut criză de nervi. ”Ai semnat nu știu cum!” ”Cum am semnat?”, zic. ”Așa semnez eu”. ”Îți fac alt proces verbal” ”Ia mă, și permisul, dacă vrei”. Doamne, cât m-am abținut să nu-l înjur”, a fost in mare criza de nervi a Cristinei Ich, transmisa pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: