Redactia.ro
Home » Monden » Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună? Cum s-au distrat la aniversarea micuțului Noah

Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună? Cum s-au distrat la aniversarea micuțului Noah

GALERIE FOTO (2) Christina Ich și Alex Pițurcă din nou împreună

Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună? Iată cum s-au distrat la aniversarea micuțului lor, Noah!

Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună?

Christina Ich și Alex Pițurcă s-au unit pentru a da o petrecere de vis cu ocazia zilei de naștere a micuțului lor, Noah. Cei doi și-au anunțat de curând despărțirea, dar în imaginile surprinse de la aniversarea lui Noah par o familie închegată și fericită. Totuși, nu se știe dacă această reuniune este un sacrificiu pentru copilul lor sau încă au sentimente de dragoste unul pentru celălalt. Dacă cei doi se vor împăca cu siguranță vedeta va anunța pe rețelele sociale, deoarece este foarte apropiată de urmăritoarele ei de pe Instagram, povestindu-le zilnic detalii din viața ei. La petrecere au fost invitați mai mulți copii alături de părinții lor. Micuții s-au bucurat de baloane colorate și chiar personaje animate.

Sursa foto: Instagram

De ce s-au despărțit Christina Ich și Alex Pițurcă

După cum spuneam, Christina Ich este foarte apropiată de urmăritoarele ei de pe Instagram și le-a mărturisit acestora motivul pentru care ea și Alex Pițurcă și-au separat destinele:

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a anunțat Cristina pe InstaStory după despărțirea de Alexandru Pițurcă.

„Am fost înșelată și am înșelat, la rându-mi, dar în viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă rămâi în relație sau nu. Cine acceptă să rămână lângă tine sau nu, m-as bucura sa vad relații deschise și la noi, sincer. Dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate. Foarte greu să stai cu o femeie ca mine. Statuie merită ăla care nu a făcut-o, dar cum am spus, nu există!”, a mai povestit Cristina Ich pe Instagram cu ceva timp în urmă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: