Redactia.ro
Home » Monden » Cicatricea lui Kate Middleton de care puțini știu. De unde provine

Cicatricea lui Kate Middleton de care puțini știu. De unde provine

GALERIE FOTO (2)

Viața lui Kate este analizată secundă de secundă prin prisma rolului public pe care l-a căpătat odată cu mariajul cu Prințul William al Marii Britanii. Totuși, un amănunt inedit a scăpat de ochii vigilenți ai supușilor regali. Este vorba despre cicatricea lui Kate Middleton de care puțini știu.

De unde provine cicatricea lui Kate Middleton

De cele mai multe ori, Ducesa de Cambridge apare cu părul desprins, purtând în niște bucle lejere. Și, departe de factorul legat de estetică, decizia ducesei are de-a face și cu faptul că are o cicatrice mare pe scalp.

De unde provine aceasta? De la o operație din copilărie. Cum cicatricea a creat isterie, Palatul Buckingham s-a văzut nevoit să emită un comunicat oficial în care să trateze acest subiect.
„Cicatricea este legată de o operaie pe care ducesa a suferit-o în copilărie.”, se arăta scris în comunicatul emis de oficialii de la Buckingham. Aceștia n-au oferit, așadar, nicio informație suplimentară despre această operație a Ducesei.

cicatricea lui kate middleton

Zvonuri legate de o tumoră

Cum oficialii de la palatul Buckingham n-au oferit explicații clare cu privire la această intervenție chirurgicală, simpatizanții regali s-au temut de ce este mai rău. Unii au speculat chiar și că Ducesei i-a fost îndepărtată o tumoră de pe creier, de acolo cicatricea.

„Este remarcabil, având în vederea dimensiunea cicatricei, că nimeni nu a observat-o până acum’, a declarat medicul chirurg John Scurr de la spitalul Lister din Londra pentru Daily Mail. El a comentat că semnul ar putea însemna o operație de a îndepărta un semn din naștere ori pentru a corecta o malformație arteriovenoase.

Citește și Kate Middleton a fost criticată pentru că a încălcat protocolul regal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: