Redactia.ro
Home » Știri » Cinci copii au fost recuperați de salvamontiști din Munții Bucegi

Cinci copii au fost recuperați de salvamontiști din Munții Bucegi

Cinci copii au fost recuperați de salvamontiști din Munții Bucegi

Recuperați de salvamontiști din Munții Bucegi. Salvamontiștii din Prahova au recuperat,luni, cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, care erau epuizați fizic, și nu au mai putut înainta pe traseul din Munții Bucegi.

Cinci copii au fost recuperați de salvamontiști din Munții Bucegi

Salvamontiștii din Prahova au intervenit, luni, pentru recuperarea a cinci copii, epuizați fizic din București, de pe Platoul Bucegi.

Copiii voiau să ajungă la Babele, însă fiind epuizați fizic și rămași fără resurse financiare, aceștia și-au anunțat părinții care au apelat la 112.

Au urcat din Sinaia pe Piciorul Pietrei Arse, cu gândul de a ajunge la Babele. Fiind epuizaţi fizic şi fără resurse financiare, şi-au anunţat părinţii de impasul în care se aflau. Un gest corect, deoarece în starea fizică în care se aflau şi fără echipament adecvat, dacă încercau să coboare noaptea în Buşteni sau Sinaia, cu siguranţă nu ajungeau teferi. Părinţii au sunat la 112”, au transmis reprezentanţii Salvamont.

Tinerii au fost duși în gara din Sinaia de către salvamontiști, de unde au plecat către casă.

Citeste si:O asistentă de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași a murit după ce a ieșit din tură. Ce spun reprezentanții spitalului