Redactia.ro
Home » Știri » Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile! Reacția lui Tom Cruise i-a rănit profund

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile! Reacția lui Tom Cruise i-a rănit profund

GALERIE FOTO (2) Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile
Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile după ultima răbufnirea a actorului Tom Cruise. Se pare că acesta i-a umilit profund. 

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile

Fimarea seriei Misiune Imposibilă a ajuns la episodul 7, iar stresul se simte mai mult ca niciodată. Astfel că, celebrul actor, Tom Cruise, a răbufnit din nou pe platourile de filmare. În urma reacției sale, cinci oameni din echipa de filmare și-au prezentat demisiile, se pare că actorul i-a umilit.

Din cauza stresului și al nivelului ridicat de muncă, Tom Cruise este cu nervii la pământ. Actorul vrea ca oamenii care lucrează cu el să respecte normele de protecție sanitară și distanțarea fizică impuse de autorități studiourilor cinematografice, iar acest lucru îl enervează dacă nu este respectat.

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile

Actorul în vârstă de 58 de ani a luat foc după ce a surprins doi membri ai echipei de filmare că nu respectau regulile distanțării. Tom Cruise a țipat la ei, atrăgându-și antipatia staff-ului. După ceva timp, mai exact marți noapte, actorul a răbufnit din nou, vărsându-și nervii pe echipa sa. Imediat după răbufnire, cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile.

Sunt la telefon cu fiecare studiou, în miez de noapte, cu companiile de asigurări, cu producătorii, care ne privesc și ne folosesc ca să le facem fimele. Noi creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu mai vreau să văd asta vreodată. Și dacă nu vă conformați, veți fi concediați. Dacă vă mai văd făcând asta o dată, sunteți puși pe liber. Asta e! Și tu, și tu! Și tu, să nu mai faci asta niciodată, s-a descărcat Tom Cruise, conform The Sun.

Nu este prima dată când Tom Cruise se enervează

Tom Cruise este plin de furie fiindcă echipa de filmare nu respectă măsurile de protecție anti-Covid. De la debutul filmărilor, starul de la Holywood, care este și producător al francizei, a luat măsuri stricte de protecție. Printre acestea se numără închirierea unui vas de croazieră pe care echipa de filmare să poată locui izolat.

Mai mult, Tom Cruise e panicat din cauză că filmările au fost întârziate de pandemia de coronavirus. A 7-a parte a seriei Misiune Imposibilă, care va avea și cadre filmate în spațiu, ar trebui să fie lansată în cinematografe la 19 noiembrie 2021.

Prima ieșire a fost de amploare, dar lucrurile nu s-au mai calmat de atunci. Tensiunea a crescut în ultimele luni, iar aceasta a fost ultima picătură. De când a devenit totul public, a fost și mai multă furie și mai mulți membri ai staff-ului au plecat, au declarat surse din anturajul actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: