Redactia.ro
Home » Horoscop » Cinci zodii cu care să nu te cerţi niciodată. Arată toleranţă faţă de aceşti nativi, pentru că pot fi foarte conflictuali

Cinci zodii cu care să nu te cerţi niciodată. Arată toleranţă faţă de aceşti nativi, pentru că pot fi foarte conflictuali

Zodiile care sunt puse pe ceartă sunt fie cele care au un ego prea mare, fie cele care suferă de încăpăţânare cronică si nu pot fi niciodata convinse ca se poate si altfel.

Aşadar, cu unele semne trebuie sa fii atenta si sa calci ca pe oua, altfel s-ar putea sa ai surprize neplăcute.

Zodii cu care nu trebuie să te cerţi:

Scorpion

Scorpionul nu are o reputatie prea stralucita in ceea ce priveste toleranta pe care o manifesta. Se stie despre nativ ca, in momentul cand este ranit sau intra intr-o disputa cu cineva, imediat isi indreapta acul veninos spre cealalta persoana si ataca fara mila. Dintre toate zodiile, Scorpionul este cea mai razbunatoare si nu uita usor, deci iertarea este foarte greu de obtinut.

Conflictul interior care il macina pe Scorpion adesea ajung sa se manifeste si la suprafata, cauzand tensiuni intre el si persoanele din jur, din care nativul trebuie musai sa iasa „castigator”, daca poate fi cu adevarat vorba de un castig atunci cand are loc o cearta.

Taur

Când vine vorba de cearta la zodii, Taurul este campion la castigarea disputelor, nu pentru ca ar avea dreptate, ci pentru ca este atat de incapatanat, incat ceilalti ajung sa ridice din umeri descurajati si sa o lase balta.

Partea buna este ca nativul are totusi o rabdare de admirat si nu se aprinde usor, ci trebuie sa il iriti enorm ca sa reactioneze. Daca ai reusit sa faci aceasta zodie lenesa sa reactioneze, nu te astepta sa obtii o schimbare dupa cearta. Taurii nu se urnesc din loc indiferent cat de mult te-ai chinui tu sa le arati o cale mai buna.

Nu te-ai astepta ca o zodie de pamant sa fie razbunatoare, nu? Ei bine, afla ca Taurul are tendinta de a se „revansa”, asa ca cel mai bine ar fi sa nu te certi cu el si sa incercati sa rezolvati problema amiabil.

Leu

Dacă Leul îți propune un joc de cărți, ferește-te! Ei sunt cei mai mândri nativi din zodiac, deci nu este întâmplător că sunt pe primul loc în lista celor care nu știu să piardă cu grație. În fața înfrângerii, Leii se simt slabi și, dacă se întâmplă să piardă, vor jura că te-au lăsat să câștigi.

Dacă îl loveşti pe Leu acolo unde il doare mai tare, adica in ego-ul imens, acesta se va napusti asupra ta si sansele sunt mici sa obtii o victorie. Este incapatanat, emotional si dominant, uneori chiar santajist emotional. Daca te certi cu un Leu si ii spui adevarul verde-n fata, nu va uita niciodata ca i-ai zdruncinat imaginea despre sine. Conflictul va trece, se va purta normal cu tine, dar vei fi mereu pe lista lui neagra, de fapt.

Berbec

La fel de mândru ca Leul, Berbecul iubește competiția și înfrângerea nu este o opțiune pentru ei. Dacă se găsește în fața cuiva mai puternic decât el nu va ezita să inventeze cele mai bune scuze pentru a-și justifica înfrângerea…

Capricornul

Capricornii nu au o problemă cu ego-ul. Cu excepția competiției. Pot deveni furioși rapid dacă nu încerci la fel de mult ca ei să câștigi. Deci, dacă ești în aceeași echipă cu un Capricorn, încearcă să dai tot ce poți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: